Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 10 de novembre del 2010

COMPROMÍS DEMANA AGUSTÍ QUE EXIGISCA A CIEGSA LA REPARACIÓ DE LES DEFICIÈNCIES AL COL·LEGI LA FONT

La coalició avisa del perill que poden patir els alumnes si les planxes metàl·liques de la coberta es bomben amb el vent i s’enlairen

Compromís per Paterna considera que l’ajuntament “no ha de ser tan permissiu” amb l’empresa que fa els col·legis per a la Generalitat, Ciegsa, perquè “de moment el municipi ja ha tingut prou amb assumir, sense més, el cost del col·legi de Lloma Llarga, i ara, sense esta càrrega econòmica Ciegsa pot fer-se càrrec de reparar les deficiències del col·legi públic la Font, on unes planxes metàl·liques que hi ha a les cobertes estan bombades i són un perill si bufa el vent, com ha passat estos dies”.

La regidora de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, explica que “sabem que l’ajuntament passa cada curs a fer una revisió per tal d’evitar mals majors, perquè estes planxes metàl·liques ja causaren desperfectes l’any passat quan, per estes dates, el vent va fer que una s’enlairara, li pegara a una farola doblant-la, i acabara en terra al pati. Per sort no calgué lamentar cap ferit però podria haver passat que això ocorreguera a l’hora de l’esmorzar dels xiquets”.

En este sentit, Ripoll subratlla que “ara l’alcalde de Paterna hauria de passar-li a Ciegsa la factura de totes les reparacions que el consistori ha de fer cada curs. Des de Compromís pensem que Agustí està en situació d’exigir-li a la constructora de la Generalitat que repare les deficiències d’una obra que no va acabar com cal i que ara, si torna a fer vent, això pot tindre riscos per a la població escolar”.
Segons ha sabut Compromís per Paterna, estes planxes estan a la coberta de l’edifici, que s’ha preparat per a fer una futura ampliació d’una altra altura amb aules. La portaveu municipal de Compromís assenyala que “Agustí ha de plantar-se davant Ciegsa i fer d’intermediari per a que es resolga aquesta qüestió, ja que sabem que ni tan sols la Direcció General d’Educació ha contestat a la carta que des del col·legi la Font se li ha enviat sobre l’assumpte”.

Per a Ripoll, “un col·legi que està en actiu des de 2004, i que s’inclou dins del programa de les pissarres digitals amb sis escoles més de tota l’autonomia, no s’entén com Ciegsa el deixa tan mal acabat sense tenir en compte que estem parlant d’invertir en el nostre futur que són els més menuts”.

Retall:
LEVANTE EMV
Publicacions digitals:
PATERNA AL DÍA
HORTANOTICIAS

2 comentaris:

ppg ha dit...

Loles, Cristina,

Soc una mare del CP La Font de La Canyada. Comenteu que el centre està inclòs en un programa de pissarres digitals. Podrieu informar-nos?

Gràcies

Anònim ha dit...

Quan la Conselleria d'Educació va decidir iniciar el programa de pissarres digitals, el CP La Font va ser un dels elegits amb sis col·legis més de la Comunitat. Al mateix centre escolar t'haurien de poder donar més informació. De tota manera si aconseguim més informació o tens més dubtes, contacta a través del blog.

Gràcies per llegir-nos!
Compromís per Paterna.