Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 14 de desembre del 2010

AGUSTÍ S’EXCULPA AMB UNA ANOTACIÓ MANUSCRITA SOBRE UN DOCUMENT QUE NO EL VINCULA AMB LA TRAMA GÜRTEL

Compromís sol·licitarà per escrit la ratificació de l’anotació presumptament exculpatòria

Compromís per Paterna denuncia que l’alcalde del municipi, Lorenzo Agustí, “ha aprofitat una anotació manuscrita a l’informe proposta municipal, i que ell diu que és de la cap de contractació, la senyora Teresa Modrego, per a il·lustrar el trencament de les negociacions amb empreses presumptament implicades en la trama Gürtel”, després de la seua compareixença al ple extraordinari de hui.

En este sentit, la regidora portaveu municipal de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, subratlla que “anem a sol·licitar per escrit la confirmació de l’autenticitat de la nota manuscrita perquè va sense data i sense signatura”. A més a més, “amb estes ratlles manuscrites en realitat no s’ha paralitzat cap procediment relacionat amb les dites empreses sinó que s’ha paralitzat la proposta municipal relativa a l’oficina d’atenció municipal (SIAC) i, a més a més, la causa és ‘pendiente de crédito’”. Loles Ripoll comenta al respecte que “ sembla ser que amb les presses, va i s’equivoquen de document”.

Ripoll destaca que “l’argumentació d’Agustí s’ha reduït a dir que la proposta de l’empresa Easy Concept era molt cara. Això ens fa preguntar-nos si en cas d’haver estat més econòmica la proposta d’aquesta empresa presumptament corrupta no estaria ara el consistori enfonsat amb greus acusacions de participar en tota la trama per contractar amb ella”. La regidora recorda que els temps en que s’iniciaren els contactes d’Agustí amb aquesta empresa “foren els d’alegria econòmica a Paterna quan fins i tot hi havia superàvit, segons afirmava el PP”.

Loles Ripoll afegeix que Agustí, “continua sense admetre que ha existit una relació amb algunes de les empreses que estan implicades a la trama de corrupció Gürtel i el ple només ha sigut per a una mera exculpació personal d’ell, mentre la ciutadania de Paterna continua sense saber la veritat de tot l’assumpte”.

La regidora de Compromís per Paterna també incideix en les paraules finals de Lorenzo Agustí que “com a conseqüència del seu nerviosisme ha fet ús de la força verbal i ha amenaçat directament a l’oposició, ‘i a qualsevol que dubte de l’honorabilitat d’ell i del seu equip de govern, amb mesures legals”.

Retall: LEVANTE EMV (14 desembre)

Publicacions digitals:
HORTANOTICIAS
PATERNA BIZ
PATERNA AHORA
LAS PROVINCIAS.ES

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Y que más?...se puede ser más creido para acabar el pleno amenazando en plan barriobajero?...Cuantas personalidades en una...a ver si al final va a ser "el niño del exorcista"...

Anònim ha dit...

El seus companys i sobre tot les companyes el miren i els cau "la baba"...pues espai...que ja vareu sentir...a la mínima duda...cese al canto...uhhhhhhhhhhhhhhhhy quina por...
Cuanta tonteria....i quanta gent fent-li el "cul gros"... sense saber que no aniran a la llista...quanta ignoracia