Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 1 de desembre del 2010

COMPROMÍS DEMANA EL CANVI DE L’AUDITORA DE LES EMPRESES MUNICIPALS DE PATERNA

Actualment, Mazars, que ha auditat també Emarsa, audita la GESPA i Aigües de Paterna, empreses municipals de Paterna

 
Compromís per Paterna celebra que tots els partits de l’EMSHI hagen ampliat la querella que en principi havien interposat contra el gerent i altres alts càrrecs d’Emarsa a l’empresa que ha auditat els comptes d’Emarsa, Mazars.

Precisament Mazars també ha auditat els comptes de l’Ajuntament de Paterna quan va accedir al govern municipal el PP, i també audita actualment els comptes de dos empreses públiques: GESPA i Aigües de Paterna.

Segons ha afirmat Loles Ripoll, regidora portaveu de Compromís, "la trajectòria de Mazars amb Emarsa ens crea una profunda desconfianaça perquè ens podríem trobar en una situació de falta de rigor en el control dels comptes de les empreses municipals de Paterna, i donada la precària situació de l’economia municipal, encara és més preocupant esta situació, ja que cal que els comptes reflectisquen la situació real de les empreses, cosa que en estos moments seria qüestionable".

Per tot això, Compromís per Paterna anem a presentar una moció en el pròxim ple en què formalitzarem esta proposta perquè tots els grups municipals es manifesten sobre el tema.

Publicacions digitals: