Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 17 de desembre del 2010

COMPROMÍS MOBILITZA ELS SEUS MILITANTS I SIMPATITZANTS PER A LES MANIFESTACIONS DE DEMÀ CONTRA LES POLÍTIQUES ANTISOCIALS

A València la manifestació és demà dissabte a partir de les 18.00 hores, des de la plaça Sant Agustí


La coalició Compromís ha fet una crida als seus militants i simpatitzants per a què continuen participant en les mobilitzacions dels sindicats majoritaris que per a demà dissabte han convocat manifestacions en diverses localitats del País Valencià.

Per a Compromís s’ha de seguir reclamant en el carrer la recuperació dels  drets socials, una participació massiva en les manifestacions transmetrà un missatge contundent de la ciutadania contra les mesures de marcat caire antisocial que estan prenent els nostres governants.

La reforma laboral i la de les pensions són una clara agressió a uns drets bàsics i consolidats dels treballadors i treballadores de l’Estat espanyol i es realitzen sense prendre alternatives més acordes a la nostra realitat laboral i estructural. Es tracta, una vegada més, de què es sacrifiquen els que menys tenen pels errors dels que dominen el sistema econòmic.

Els diputats i diputades de Compromís i la resta de candidats autonòmics i municipals de la coalició participaran en les manifestacions que des de les 6 de la vesprada recorreran els carrers d’Alacant, Castelló, València, Elx i Elda i a les 12 del migdia a Alcoi.