Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 3 de desembre del 2010

COMPROMÍS REVELA QUE LA GENERALITAT ELIMINA DELS PRESSUPOSTOS DE 2011 EL CENTRE D’ESPECIALITATS DE PATERNA

La coalició també denuncia que el centre de salut de Lloma Llarga es queda “en l’aire” perquè tampoc hi ha previsió econòmica als comptes de 2011
Compromís per Paterna manifesta la seua “estupefacció davant les maniobres enganyoses de la Generalitat” respecte del centre d’especialitats (CSI) a Paterna, perquè “d’estar inclós als pressupostos de 2010 amb un cost estimat de 2.320.000 euros, amb una previsió d’anualitats per a 2011 i 2012, ens hem trobat que ni apareix als pressupostos de 2011”.

La regidora de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, assenyala que “no és que parlem que es retarde la construcció, amb els desavantatges que això comportaria per a la població de Paterna, és que és més gros perquè l’han llevat totalment de les previsions econòmiques de 2011, no hi ha cap epígraf que diga CSI Paterna, i això vol dir que la ciutadania del nostre poble continuarà amb un dèficit en atenció sanitària i havent de recórrer al CSI de Burjassot”.

Segons Ripoll, “esta maniobra demostra com treballa el Partit Popular que governa la Generalitat i el nostre ajuntament, fent-ho tot d’amagat i quadrant els comptes anuals a colp de conveniència. I si no que li ho pregunten a l’alcalde de Paterna, Lorenzo Agustí, que és un mestre en l’art de maquillar els comptes i fabricar macroprojectes irreals”.

A més a més, la portaveu municipal de Compromís per Paterna també denuncia que “a este desgavell de carregar-se el centre d’especialitats, que és imprescindible i urgent per al nostre poble, s’afegeix que la Generalitat també suspén la construcció del centre de salut de Lloma Llarga, que es queda en l’aire perquè tal i com especifiquen els pressupostos autonòmics de 2011, només hi ha una estimació de 100.000 euros, quan en els pressupostos de 2010 s’establia l’anualitat de 900.000 euros per a 2011. Això vol dir que s’han perdut pel camí 800.000 euros, que no estan previstos ni per a 2012 ni per a 2013. Amb la qual cosa la conclusió és clara: que es paralitza la construcció d’este centre de salut”.

En este sentit, Loles Ripoll demana que la regidora de Sanitat, Marisa Ferré, “siga contundent amb la Generalitat i demane explicacions al departament corresponent perquè és una burla a la ciutadania que eliminen el centre d’especialitats de Paterna als pressupostos autonòmics de 2011 i deixen a mig fer el centre de salut de Lloma Llarga, llevant els diners que en un principi s’havien previst per a 2010, sense més ni més, i amb la callada per resposta”. La regidora de Compromís per Paterna també ha remés un escrit a la regidora de Sanitat on sol·licita una reunió urgent de la Mesa de Salut “per tal de tractar esta contrarietat que afecta a la ciutadania del nostre poble”.

Retall:
LEVANTE-EMV (8 desembre)

Publicacions digitals:
HORTANOTICIAS
PATERNA AL DIA
PATERNA BIZ