Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 24 de gener del 2011

COMPROMÍS TITLLA DE “VERGONYÓS” L’ESTAT DELS CONTENIDORS DE LA CANYADA AMB MUNTANYES DE CARTRONS

La coalició ha demanat en nombroses ocasions més contenidors de paper i vidre

Compromís per Paterna qualifica de “vergonyós” l’estat dels contenidors que hi ha a la plaça Porta del Sol de la Canyada que, tal i com mostra la imatge, presenta “una acumulació de cartrons en un contenidor on només s'hauria d'abocar matèria orgànica i rebuig, situació que torna a donar-nos la raó en la mala gestió que fa l’equip de govern municipal quant als residus”.
La coalició ha demanat “en reiterades ocasions que s’augmente la quantitat de contenidors de paper i d’envasos, i que se situen al costat dels de matèria orgànica, perquè al no haver suficients el resultat és que la gent tira els cartons als contenidors de fem orgànic”. I més encara, en alguns barris com la Canyada els veïns han detectat una reducció de contenidors de reciclatge.

La regidora de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, assenyala que “el resultat d’esta mala política de l’alcalde Lorenzo Agustí és que el reciclatge es fa impossible i a més hi ha una pèrdua de matèries primeres i d’ingressos per a l’ajuntament, perquè hem de recordar que Paterna ingressa diners per tot el material que envia a reciclar”.

Ripoll manifesta que “ara parlem de la Canyada, però el fracàs de l’equip del Partit Popular amb la gestió dels residus a Paterna és total i cap barri de la població se’n lliura”. D’altra banda, Compromís per Paterna continua demanant “que es redacte una ordenança de neteja que informe sobre recollida i reciclatge de residus i, a més, que establisca sancions corresponents, però sembla que Agustí fa oïts sords a peticions que, sense dubte, beneficiarien a tota la ciutadania paternera”.

Loles Ripoll afegeix que “la gestió sostenible dels residus no és una aposta del consistori governat pel PP, i prova d’això és que la Mesa de Residus, que a proposta de Compromís per Paterna es va crear al Consell de Participació Ciutadana, està desapareguda i l’alcalde evita convocar-la, tal i com digué que anava a fer, una vegada al mes. Així ens trobem que, en comptes d'ingressar diners pel reciclatge de residus, hem de pagar una taxa que, recordem, ha posat el PP i que paguem en el rebut de l'aigua, l'import de la qual l'Ajuntament encara no ha retornat”.

La portaveu municipal de Compromís per Paterna destaca que “si la nostra coalició forma part del pròxim equip de govern, treballarem per a facilitar, informar i reglamentar, per a fer que la població de Paterna participe en una gestió sostenible dels residus i que el medi ambient i l’economia paternera isquen guanyant”.

Publicacions digitals:
PATERNA BIZ

1 comentari:

Anònim ha dit...

És que la gent també és molt còmoda. Jo no tinc un contenidor de paper al costat de casa i el que faig és guardar els paper a una borsa. Quan en tinc molts m'en vaig a un contenidor de paper, aprofitant que sempre hi ha alguna vegada que passes amb cotxe a prop d'un. És molt més còmode no fer-o així