Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 2 de febrer del 2011

COMPROMÍS VOL UNS BARRIS OBERTS PER A PATERNA

 Anem a votar l’exposició al públic d’un projecte que han demanat alguns veïns de Mas del Rosari. Molts veïns no veuen amb bons ulls la modificació, que és donar la possibilitat que les finques de Mas del Rosari puguen pujar les tanques fins a 3 metres. El mateix que fa mesos van portar però  per a la Creu de Gràcia.
 
A Compromís ens agrada la fisonomia oberta dels barris, també volem que la gent se senta segura, però això s’aconseguix de moltes maneres, per exemple amb més policia local. Ja vam dir quan van aprovar la modificació per a la Creu de Gràcia que podia sentar un precedent per a que altres veïns ho demanaren. I ara ha passat això. A este pas, quan passegem per la Canyada o per Lloma Llarga només vorem murs de més de 3 metres. Només faltaria que estigueren rematats per fils d’aram. No és eixe el model de convivència que volem. No volem murs de més de 2 metres.
Vosté ha incomplit un compromís que va adquirir en el ple de maig de 2009, en el qual es va comprometre a "Iniciar los trámites para llevar a cabo la consulta popular, en Cruz de Gracia y dar traslado del acuerdo a las Secciones oportunas". Va ser vosté qui va dir que faria la consulta popular tant en la Creu de Gràcia com en altres barris on es plantejara un canvi semblant. Per això, i com que ara vol sotmetre el punt a informació pública sense haver fet la consulta, li demanem que retire el punt, que faça la consulta i que accepte els resultats de la consulta que vosté mateix es va comprometre a realitzar.

A poc a poc, amb mesures com esta, Paterna pot anar canviat la fisonomia dels seus barris. Volem que la gent puga passejar per estos barris i que veja plantes, arbres, cases, i si hi ha gent que vol millorar la seua seguretat, hi ha molts sistemes: alarmes, gossos, i després està la policia local. Però no canviem la fisonomia dels nostres barris, una fisonomia que transmet una convivència oberta, no senten este mal precedent. Retiren el punt i, com a mínim, facen la consulta popular a la qual es va comprometre vosté personalment. Si no ho fan, el nostre grup votarà en contra.

(Intervenció al Ple de la regidora de Compromís, Cristina Domingo)

Retall: LEVANTE EMV (2 febrer)