Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dissabte, 5 de febrer del 2011

LOLES RIPOLL: “ELS NOSTRES VOTS NO SERVIRAN NI PER A QUE GOVERNE EL PP NI EL PSPV-PSOE”

La coalició presenta a qui serà “l’única alcaldessa possible per a Paterna”


Compromís per Paterna ha presentat com a candidata a l’alcaldia, per a les properes eleccions municipals del mes de maig, a Loles Ripoll, qui actualment és regidora i portaveu municipal a l’ajuntament de Paterna.

Loles Ripoll, que ha estat acompanyada en la roda de premsa pel candidat a la Generalitat de la coalició Compromís, Enric Morera, i la numero dos de la llista autonòmica de la coalició, Mònica Oltra, ha afirmat que “el nostre és un projecte obert per a tota la gent de Paterna i som l’alternativa d’esquerra en este poble”.

En este sentit, Ripoll ha subratllat que Compromís “som una força d’esquerres, però no estem subordinats a ningú. Els nostres vots no serviran perquè governe el PP, que ha incomplit les principals promeses electorals que havia fet i ha endeutat Paterna com mai abans s’havia fet. Tampoc el PSOE, que fa polítiques antisocials des del govern central i no ha tingut ni idees ni lideratge a Paterna, pot esperar el nostre suport. Només participarem en un govern progressista que porte endavant els eixos bàsics del projecte que Compromís presenta a la ciutadania”.

El numero tres de la llista de Compromís per Paterna, Emili Mira, també present a la roda de premsa, ha destacat que “Loles és l’alternativa d’esquerres en Paterna i l’única alcaldessa possible per al nostre poble, perquè Compromís és un projecte polític que va de bo”.

D’altra banda, Ripoll ha presentat al numero dos de la llista de Compromís per Paterna, Juan Manuel Ramón, com “la renovació, perquè en Compromís apostem per gent nova, ja que no hi ha cap necessitat d’ocupar la cadira perquè cadascú de nosaltres te una feina, i no som dels qui quan guanyen les eleccions se sent com diuen "menos mal, ya tenemos trabajo para cuatro años”.

Per la seua banda, Enric Morera ha destacat que “amb Compromís eixim a jugar, a guanyar i a que Loles siga l’alcaldessa de Paterna. Perquè este és un poble que amb Compromís a l’alcaldia tindrà més impuls al Parc Tecnològic, es donarà una empenta als serveis socials i s’ajudarà a revitalitzar el comerç”. A més a més, Morera ha aprofitat la seua intervenció per a criticar la gestió del patronat Francisco Esteve “on els pares i mares dels xiquets han de pagar 485€ de la seua butxaca perquè la Generalitat és gasta tot allò que hauria de ser per a subvencions en juergues i l’alcalde de Paterna, Lorenzo Agustí, hauria de dir prou i no ho fa”.

Morera s’ha mostrat convençut que a Paterna “Compromís tindrem un grandíssim resultat però cal suar la samarreta”. En este sentit, Mònica Oltra ha volgut destacat que “a Paterna, el meu poble, Compromís està treballant molt i molt bé, i això fa que siga una alternativa veritable al bipartidime de PP i PSPV-PSOE”. A més, segons Oltra, “Compromís som també l’alternativa que planteja l’economia com a eina al servei del ser humà i no al servei de l’especulació. Com també basem la nostra actitud política en l’ètica i l’honardesa, premises bàsiques per a estar en la vida pública. I per això Compromís està lluitant per a que la transparència siga senya d’identitat de tots els governants”.

A manera de conclusió, Oltra ha dit “la democràcia, l’ecologisme polític, el valencianisme i l’esquerra és tot el que representa Compromís en el poble de Paterna”.

Programa electoral i perspectives

Loles Ripoll ha explicat que els eixos bàsics del programa de Compromís per Paterna, encara que estan acabant de perfilar-se, “partiran del treball tan necessari que cal fer amb els serveis socials del municipi, perquè estan fets un desastre. A més a més, volem lluitar per la renda garantida i per fer realitat la frase de Mònica Oltra de ‘la felicitat de tots els dies’ amb escoletes públiques gratuïtes per als xiquets de 0 a 3 anys, un centre d’especialitats per a Paterna i una llarga llista de necessitats bàsiques”.


Segons Ripoll, “hi ha molt de treball per fer i éste és un projecte molt il·lusionant, que també és una porta oberta a tots els ciutadans que no volen polítiques de dretes”. La candidata a la l’alcaldia de Compromís per Paterna també ha assenyalat que “fer un poble més sostenible, on els barris estiguen vertebrats, crear llocs de treball per a tots, tindre una empresa municipal (Gespa) que funcionara d’una altra manera”.

Per últim, la candidata de Compromís per Paterna ha finalitzat la seua intervenció diguent que “les perspectives electorals són totes però fonamentalment arreplegar el vot d’esquerres i el dels descontents perquè nosaltres som l’única oposició”. Loles Ripoll també ha tingut unes paraules per a la seua companya i regidora Cristina Domingo, “qui no repeteix com a numero dos perquè sacrifica un del primers llocs en la llista per la renovació, que representa Juan Manuel Ramón, però ella seguirà en la llista perquè necessitem el seu treball per a tirar endavant amb Compromís per Paterna”.

Retall: LEVANTE EMV (5 febrer)

Publicacions electròniques:
PATERNA BIZ
HORTANOTICIAS
PATERNA AL DÍA

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja toca Compromís.

Anònim ha dit...

estas bonisssima !

Anònim ha dit...

compromis desaparecera de la vida politica y no podreis pactar con ningun partido pues si pudieran pactarian com el mismo diablo pp psoe o izquierda unida pero no podran pactar con ningun partido pues lla lo saben y por eso lo anuncian

Anònim ha dit...

Si los que os haceis llamar de izquierdas de mucho mucho izquierda estais contentos de que Compromís desaparezca, ahi demostrais , la tozudez,la ignorancia y el flaco favor al pueblo de Paterna.
ASI OS VA...acabaís teniendo actitudes totalmente diremos de derechas por no decir otra palabra...por respeto a algunos que aún os quedan de izquierdas...

Anònim ha dit...

El cuento de siempre: las izquierdas divididas y enfrentadas y el PP que vuelve a ganar. Mejor sería hacer un frente comun y quitar al peor alcalde de la historia de Paterna. La campaña es contra el PP, no contra PSOE. A ver si nos centramos!!

Anònim ha dit...

Siempre que el PSOE no haga políticas semejantes al PP y vote con el medidas en contra de los trabajadores A VER SI SE CENTRAN USTEDES Y LE DICEN A SUS DIRIGENTES QUE CON EL ROLLO DEL VOTO UTIL NO VALE TODO

Anònim ha dit...

A vore si es veritat, ja en parlarem després de les elecccions.

Anònim ha dit...

quina proposada per a governar, la ripoll, després diu que no és beata però per a estar en primera fila en el bateig dels animals per a lluir-se, un poc mas i li lleva el posat al capellà."

Anònim ha dit...

en el año 2007 yo mi familia y amigos votamos a loles y cristina porque militaban en izquierda unida cual fue mi sorpresa cuando consiguieron las 2 concejaliasse marcharon com iniciativa com los votos conseguidos a un partido que no se presento electoralmente en paterna ami no me engañareis mas que haran con los votos de 2011 pues anuncian que no pactaran ni com el pp ni com el psoe donde iran los votos que consigan al estercolero ho a que partido nuevo

Anònim ha dit...

Loles alcaldessa!

Anònim ha dit...

QUIERO AGRADECER A TOD@S EL INTERÉS EN MI PERSONA Y LA COALICIÓN COMPROMIS PER PATERNA QUE SE PRESENTARÁ A LAS PRÒXIMAS ELECCIONES MUNICIPALES Y AUTONÓMICAS.
GRÀCIES PER LA VOSTRA DEDICACIÓ EN TEMPS, PARAULES I MIRADES...

LOLES RIPOLL