Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 10 de març del 2011

COMPROMÍS ALERTA QUE EL RETALL EN ELS PRESSUPOSTOS DE FGV AFECTARÀ A MILERS DE PATERNERS I PATERNERES

La coalició afirma que els habitants de Santa Rita i la Canyada, i els treballadors de la Font del Gerro, continuaran patint la poca freqüència de pas del metro

Compromís per Paterna considera, després de conéixer la notícia que es retardarà l’ampliació i el manteniment de la xarxa de metro, que “la greu situació financera del Consell i de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ja està repercutint en la ciutadania del nostre municipi”. Unes repercussions que es desprenen de la modificació pressupostària que, des d’ahir, es pot veure publicada al Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV).

Segons la coalició, “cada vegada ens queda més clar que la Generalitat que governa el Partit Popular de Francisco Camps dóna prioritat a les inversions puntuals i milionàries (Fórmula 1, Terra Mitica, etc.) que no repercuteixen en el dia a dia de la ciutadania”.

La regidora i candidata a l’alcaldia de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, assenyala que “no és igual eixir del treball i anar a esperar el metro, que passa cada mitja hora, en comptes de tindre un metro cada deu minuts, com passa en la majoria de ciutats espanyoles que gaudixen d'este transport. La qualitat de vida es mesura en estes xicotetes coses que et fan la vida més fàcil”.

Segons la portaveu municipal de Compromís per Paterna, “des del Consell obliden que un polític treballa i ha de treballar pel bé de tota la ciutadania. Això no s’està complint en les legislatures en què governa el PP i 27 milions d’euros del total que estaven destinats a la xarxa de metro, ara van a l’ensenyament privat, mentre l’escola pública pateix moltes restriccions”.

A més a més, “no sabem tampoc si l’alcalde Lorenzo Agustí, company de partit de Francisco Camps i assessor seu en la passada legislatura, pensa defensar els interessos dels paterners i paterneres o, una vegada més, donarà la callada per resposta per a fer costat al seu grup polític en detriment de l’interés comú”.

Publicacions digitals:
L'INFORMATIU
PATERNA AHORA

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Cuando se acaba gastando e dinero en cosas para unos pocos y que siempre son los mismos, luego falta para la mayoria que también somos siempre lo mismos...

Gonzalo ha dit...

Por favor, no os olvideis de los vecinos de Casas Verdes, Santa Gema, Mas del Rosari y La Coma. Recordar que aquí tenemos una frecuencia de paso siempre de 20 minutos, incluso en horas punta. Además tenemos el agravante de que para volver de Valencia el último tranvía pasa por empalme entre las 22:20 y 22:30. Es decir, que si sales de trabajar un poco tarde, o si vienes de viaje en cercanías, o larga distancia, autobus, avion, etc, y llegas a eso de las 22 horas y poco, y hay mil transportes que llegan a esa hora, ya estamos incomunicados con nuestro barrio, porque tampoco tenemos autobus o un medio alternativo. ¿No se podría habilitar un buho de los de la EMT? como por ejemplo llega a Benimamet y otros sitios?

Bueno, a seguir dando caña para mejorar la vida de todos los paterneros.