Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 28 de març del 2011

COMPROMÍS ARREPLEGA MÉS DE 200 SIGNATURES A LA COMA-MAS DEL ROSARI PER L’ENSENYAMENT PÚBLIC I GRATUÏT DE 0 A 3 ANYS

La coalició porta arreplegades quasi 5.000 signatures al municipi de Paterna de les 50.000 que es necessiten en tot el territori valencià

Compromís per Paterna ha aconseguit dissabte de  matí, al barri de la Coma-Mas del Rosari, 210 signatures per l’educació gratuïta i pública dels 0 als 3 anys. Les firmes arreplegades hui s’afegeixen a les quasi 5.000 que porta la coalició en la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que està funcionant en tot el territori valencià des del mes de novembre. L’objectiu és que la ILP puga arribar a les Corts Valencianes i estes aproven una llei sobre la plena escolarització de la població infantil, creant-se una xarxa pública d’escoletes que a més donarà treball als professionals de l’educació.

Amb les més de 200 signatures arreplegades hui en poc més de dos hores, des de les 11 del matí fins passades les 13 hores a la porta del centre de salut de la Coma, Compromís per Paterna està prop de les 5.000, xifra que suposa el 10% de les 50.000 que fan falta per a presentar la ILP a les Corts.

La regidora i candidata a l’alcaldia de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, destaca “el nostre agraïment a tots aquells que han signat este matí i tots els dies que eixim al carrer amb la ILP, per la seua solidaritat amb un projecte que, de fer-se realitat, farà que l’educació arribe a tots”.

Per la seua banda, el numero dos de la llista de Compromís per Paterna als comicis municipals de maig, Juanma Ramón, assenyala que “este és un projecte que vol l’ensenyament per a totes les butxaques, i no com vol fer l’alcalde de Paterna, Lorenzo Agustí, amb les escoletes gestionades per les empreses mixtes, que tindran preus d’escoleta privada, no aptes per a totes les famílies del municipi”.

Publicacions digitals:
PATERNA BIZ
PATERNA AL DÍA
PATERNA AHORA