Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 15 de març del 2011

COMPROMÍS QUALIFICA DE MENTIDA A LA CIUTADANIA LA CASA DE JOVENTUT EN TERRAMELAR, TRIADA EN ASSEMBLEA ALS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS DE 2008

La regidora Loles Ripoll, que ha preguntat en tres plens sobre esta qüestió, denuncia que “mai ha estat pressupostada”

Compromís per Paterna titlla de mentida a la ciutadania paternera “tot el procés, des del principi i fins al moment, del lloguer d’un local per a Casa de la Joventut en el barri de Terramelar, ja que per les dades arreplegades queda clar que no hi ha diners, i que en cap moment des del consistori ha existit partida per a destinar a un lloguer d’un local en Terramelar que donara servei de Casa de la Joventut, malgrat estar fent-se publicitat que el projecte tirava endanvant”.


La regidora i candidata a l’alcaldia de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, que ha preguntat en tres plens diferents sobre la qüestió, destaca que “portem amb esta mentida pràcticament tota la legislatura del Partit Popular a Paterna, ja que en els pressupostos participatius de 2008 per a Terramelar, sobre l’Espai Jove o Casa de la Joventut, hi ha constància que la Junta de Barri desisteix d’un edifici nou per un local en lloguer, una opció que abarata costos. Però des del PP mai han tingut pressupostada la Casa de la Joventut d’este barri i no han tingut valentia de reconéixer que no hi ha diners per a res”.

En este sentit, Ripoll explica que “fins i tot es proposava en la Junta de Barri de Terramelar el local a llogar, un baix situat en la finca de la farmàcia, una opció que evitava i evita fer més gran el forat financer de l’ajuntament. Però així i tot, facilitant les coses a l’equip de govern del Partit Popular, Terramelar segueix sense Espai Jove i sense cap resposta de Lorenzo Agustí que informe al barri de si tindrà o no una Casa de la Joventut abans que acabe la legislatura. Que ja, a les altures que estem, sembla que no”.

La portaveu municipal de Compromís per Paterna subratlla que “no sabem si és per desídia o per tirar amb pòlvora de rei, pràctica habitual entre els regidors del Partit Popular, però resulta que els primers tràmits per a iniciar l’expedient de lloguer comencen al mes de juny de l’any passat, quan el decret d’alcaldia és del 5 de gener de 2009”.

“I per a acabar d’arreglar-ho, està demanat a data de gener de 2011 un certificat al departament de Gestió de Contractació per a que es diga si existeix una cosignació pressupostària, diners, per a un lloguer que seria de 737,50 € mensuals més IVA, i després d’haver preguntat sobre el tema unes quantes vegades al ple”, destaca Ripoll.

Per tot això, des de Compromís considerem que Agustí i els seus regidors del Partit Popular estan enganyant continuament als paterners i paterneres i prefereixen tindre a la ciutadania en un núvol i en una realitat paral·lela, en comptes d’admetre la mala gestió econòmica i el degoteig d’incompliments en les seues promeses”.

Publicacions digitals:
PATERNA BIZ

1 comentari:

Anònim ha dit...

SENSE VERGONYA...A VEURE EL BARRI A QUI VOTA....