Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 29 de març del 2011

PATERNA DENUNCIA QUE UN PARC INFANTIL TÉ TAPAT AMB PALÉS EL FORAT DEL DESAIGÜE D’UNA FONT

Compromís per Paterna es fa ressò de les queixes dels veïns del barri Centre sobre l’assumpte  

Compromís per Paterna recolza les queixes veïnals que ha rebut el seu grup municipal sobre els palés que cobreixen el forat de desaigüe d’una font que hi ha al costat de la zona infantil d’un parc situat al carrer del Crist de la Fe.
Segons ha sabut la coalició, “la reixa es va trencar i personal de l’ajuntament se la va endur per a reparar-la, fa una setmana, i va posar uns palés per a tapar el clot. Pel que sembla no s’han percatat que això és un remei molt perillós, donat que els xiquets juguen molt a prop i poden caure’s i fer-se mal, a més de la insalubritat que això representa”.
Per a la regidora i candidata a l’alcaldia de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, “els veïns del barri Centre ens han fet arribar el seu malestar per la falta de resposta municipal a l’hora de reparar una reixa de desaigüe i posar esta solució provisional, que pot allargar-se en el temps vist que ja porta una setmana. No sabem si el problema és la desídia o que les arques municipals estan tan malament que no hi ha diners ni per a posar una reixa nova”.

La portaveu municipal de Compromís assenyala que “el consistori que governa el Partit Popular hauria de tindre una mena de previsió per tal de solucionar estos xicotets problemes del dia a dia, que no requereixen una despesa molt elevada però que ajuden a la qualitat de vida de tota la ciutadania de Paterna i, en este cas, al veïns i veïnes del barri Centre.
Loles Ripoll afegeix que “l’alcalde es va omplir la boca amb la famosa brigada que arreglaria este tipus de desperfectes en els carrers de Paterna, però això només va ser una cortina de fum, un altre dels seus bluffs propagandístics per a eixir en la premsa i donar una imatge d'eficiència que en realitat no es mereixen”.

En este sentit, “li recordem a Lorenzo Agustí que el polític està al servei de la ciutadania i no al contrari, una màxima que dia a dia ell demostra que no té en compte”. Per això, “si Compromís per Paterna estem al proper equip de govern impulsarem de veritat una brigada municipal que s’encarregue de les reparacions ràpides que els carrers i els parcs públics del municipi necessiten”, conclou Ripoll.

Publicacions digitals:
PATERNA BIZ
EL PERIÓDICO DE AQUÍ 
PATERNA AL DÍA