Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 19 d’abril del 2011

COMPROMÍS PER PATERNA ACABA LA LEGISLATURA AMB 100 MOCIONS PRESENTADES I 450 PREGUNTES REALITZADES

La coalición acusa Agustí d’enganyar a la ciutadania amb els continus incompliments en l’execució de les mocions


La regidora i candidata a l’alcaldia de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, s’ha dirigit en el ple de hui, l’últim de la legislatura, a l’alcalde i li ha recordat que “hi ha moltes mocions que s’han aprovat en estos quatre anys i que no s’han complit, enganyant a la ciutadania de Paterna i incomplint la legislació, concretament la Llei 30/92 en l’article 57, que diu: “Los actos de las Administraciones Públicas sujetos al Derecho Administrativo se presumirán válidos y producirán efectos desde la fecha en que se dicten, salvo que en ellos se disponga otra cosa”.

Ripoll ha afegit que “a més de no aplicar l’anterior norma, Lorenzo Agustí també ha incomplit la Llei de Bases de Règim Local, que a l’article 51 diu ben clar que “Los actos de las entidades locales son inmediatamente ejecutivos, salvo en aquellos casos en que una disposición legal establezca lo contrario o cuando se suspenda su eficacia de acuerdo con la Ley”. En este sentit, la portaveu municipal ha volgut manifestar que “en esta mateixa llei, entre les atribucions que se li confereixen a l’alcalde, es troba “Ordenar la publicación, ejecución y hacer cumplir los acuerdos del Ayuntamiento”.

Compromís per Paterna, que finalitza la present legislatura amb un centenar de mocions presentades i 450 preguntes realitzades a les diferents regidories que composen el consistori, ha posat nombrosos exemples a l’alcalde de tot el que està per complir. Així, la regidora Loles Ripoll ha subratllat que “s’acaba la legislatura i les famílies s’han quedat sense cobrar uns diners pel naixement i/o adopció dels seus fills-filles, que per cert no han pogut gastar en el xicotet comerç de Paterna”.

Ripoll també ha demanat a Lorenzo Agustí “on està la placa en la casa on va nàixer el “Rampa”, a qui se li va concedir la insígnia d’or, diga-m’ho a mi, al públic i a la seua família amb qui se va fer la foto. I diga’m on estan els quasi 700 arbres que s’havien d’haver plantat pel naixement de xiquets, ara que en maig farà un any que consensuarem la moció. Una plantació que es faria commemorant el Dia de l’Arbre i amb totes les famílies… I diga’m, com va l’expedient per a que retire l’antena de telefonia mòbil del carrer San Andrés? Diga-m’ho a mi, i als veïns i veïnes de Paterna”.

D’altra banda, Loles Ripoll també s’ha acomiadat de tota la corporació i ha destacat que “han sigut quatre anys amb moments durs i moments agradables. I perquè pensem que les persones estan per damunt de tot, per a les dos regidores de Compromís per Paterna ha estat un privilegi estar ací, treballant pel nostre poble”. La portaveu també ha agraït a les associacions de veïns, juntes de barri, entitats festeres, esportives i d’altres “la importància de la participació ciutadana, perquè el seu treball ha sigut totalment altruista i perquè ens han fet arribar moltes reflexions, moltes preguntes i ens han animat a continuar”.
Per últim, la candidata a l’alcaldia de Compromís per Paterna també ha tingut unes paraules per al públic que, ple rere ple, “ha acudit a les sessions cada mes, alguns potser han vingut per ordre del seu partit, però de totes formes han estat ací, han aguantat, i han pogut fer les seues preguntes, que mereixen tot el respecte i una profunda reflexió tant per a qui governa com per a nosaltres”.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Han dado caña y han sabido ser humildes, respetuosas y emotivas.
Enhorabuena, efectivamente hay otras formas de hacer política, y las mayorias absolutas son nefastas.