Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 25 de maig del 2011

COMPROMÍS DENUNCIA LA DEPESA DE 15.000 € I LA DESORGANITZACIÓ DE L’EQUIP DE GOVERN EN FUNCIONS PER L’ENVIAMENT DE L’ÚLTIM VIU

La publicació municipal, amb un tiratge de 27.000 exemplars, està desfasada amb informació electoral i actes de primers de maig

Compromís per Paterna denuncia que l’últim numero del VIU, el butlletí d’informació municipal, està des d’ahir als domicilis de Paterna “amb informació que a hores d’ara està desfasada perquè és de caire electoral, a més que l’agenda cultural i d’actes també inclou cites que són dels primers dies del mes de maig. Amb la qual cosa ni s’han pres la molèstia de revisar què havia caducat de l’agenda quan des de l’equip d’Agustí sabien que la publicació arribava a la ciutadania després de les eleccions”.

“I, el que és pitjor, des de Compromís per Paterna estimem que l’equip de govern s’ha gastat 15.000 euros en fer un tiratge de 27.000 exemplars, quan el consistori no està per a tirar coets i podien haver esperat a que es constituira la nova corporació”, apunten des de la coalició.

Per a la regidora en funcions de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, “això és una mostra més de la desorganització que és habitual en l’actual equip de govern, ara en funcions”. Ripoll afegeix que “per a fer este tiratge del VIU, Agustí no ha tingut cap problema en malbaratar els diners públics, mentre que ha volgut donar una imatge austera en la campanya electoral del seu partit, diguent fins i tot que anava a donar els diners a Cáritas i no posaria propaganda electoral”.


Loles Ripoll considera que Lorenzo Agustí “fa amb el VIU allò que se li antoixa, com si visquera en continua campanya electoral, gastant-lo per a la seua promoció i en detriment dels altres grups polítics. Mentres ell fa autobombo de la seua gestió en este nou numero del VIU, a Compromís no li ha donat ni l’oportunitat de fer un canvi en la informació nostra que apareix, quedant totalment caducada per ser una carta de contingut electoral”.

Esperem que esta actitud no s’establisca com a costum de l’equip de govern del Partit Popular que es constituirà el proper mes, perquè se n’ix totalment del que hauria de ser un comportament democràtic, donant opció als grups municipals a participar com cal en el VIU, ja que és de l’ajuntament i, per tant, es paga amb els diners de tota la ciutadania de Paterna”, conclou Loles Ripoll.

Retall: LEVANTE EMV (25 maig)

Publicacions digitals:
PATERNA AHORA
EL PERIÓDICO DE AQUÍ
PATERNA BIZ

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé, crec que el que va passar amb el VIU és que va ser paralitzat quant anava a eixir. I supose que estaria ja preparat.

Anònim ha dit...

Si pero es tan fácil com dir-ho a la comissió que toca i veure que es podia fer...l'imatge que es dona es prou dolenta