Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 19 de maig del 2011

COMPROMÍS OMPLI PATERNA DE QR’S PER A DEMANAR ELVOT

La coalició, que aposta per l’ús de les noves tecnologies, considera que es una manera ràpida i directa de trametre el missatge polític



Compromís per Paterna finalitza la campanya electoral amb una acció 2.0: demanar el vot amb una pegada de cartells on apareix un QR i la pregunta ‘Què amaga el codi QR?’. L’acció “s’emmarca dins de la campanya 2.0 que hem plantejat per a estes eleccions, perquè apostem per l’ús de les noves tecnologies com a ferramenta per a intercanviar idees i trametre el nostre missatge polític. I ara, pedir el vot”.

El codi QR, o codi de resposta ràpida, és una eïna que serveix per a accedir, en el cas de Compromís per Paterna, al blog de la coalició, al programa o demanar el vot. Amb la càmera del mòbil, que ha de tindre una aplicació de lector de codis QR, es pot fer una fotografia del codi, imatge que redirecciona des del telèfon a una direcció web on es pot veure la imatge, “vota Compromís”.

El numero dos de la llista de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, explica que “el codi QR, amb el missatge amagat sota el blanc i negre, és una revolució en el món de la comunicació i transmissió de missatges, que facilita l’accés directe i ràpid a la informació des del mòbil. En la coalició hem apostat per esta manera de llançar el nostre missatge i demanar el vot”.

Per a Ramón, “la tecnologia mòbil, i en concret l’ús dels QR’s, és un important desafiament per a la política, que ja està començant a migrar al món digital, sense oblidar el contacte persona a persona que demana el treball offline o de despatx”.

La candidata a l’alcaldia de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, també apunta que “amb estes tecnologies es democratitza més l'accés a la informació, ja que la població no necessita intermediaris. Compromís per Paterna llança el seu missatge amb els QR’s, el seus perfils a Facebook i Twitter, el canal de YouTube, a més del seu blog. I això fa possible que moltes persones contacten directament amb Compromís i seguisquen les nostres activitats, per mig d'estes noves tecnologies i xarxes informatives”.

En este sentit, Loles Ripoll destaca que “des de Compromís per Paterna pensem que el futur de la política passa necessàriament per la via 2.0 i, per aquesta raó, hem apostat i apostem estos dies que queden per una campanya que incidisca més en les xarxes socials, encara que no hem deixat de banda els mètodes tradicionals com els cartells o els actes de carrer”.

Publicacions digitals:
PATERNA AL DIA
PATERNA BIZ