Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 20 de maig del 2011

LOLES RIPOLL RECOLZA EL MOVIMENT 15-M SIGNANT A FAVOR DE LES CONCENTRACIONS CONVOCADES, PROHIBIDES PER LA JUNTA ELECTORAL

Compromís per Paterna aposta per la participació ciutadana i considera que ‘Democràcia real, ja’ és un clar exponent d’ella


La candidata a l’alcaldia de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, ha signat la petició per a que s’autoritze la concentració a la Puerta del Sol de Madrid que farà el moviment Democràcia real, ja, petició que també es fa extensible a la resta de ciutats del territori espanyol que acolliran actes semblants, com València.

Loles Ripoll explica que “des de Compromís només mostrem la nostra solidaritat amb este col·lectiu, que defensa aspectes com la participació ciutadana en les decisions polítiques, precisament un dels arguments que sempre ha defensat, defensa i defensarà la coalició Compromís”.

Ripoll assenyala que “al mateix temps volem deixar clar que no volem interferir en l'acció que està realitzant esta part de la ciutadania que, com a València, han acampat al centre de les ciutats”. La candidata a l’alcaldia de Paterna destaca que en Compromís per Paterna “entenem la indignació que ha portat a estes persones a eixir al carrer per a mostrar el rebuig i el malestar per la situació que estem vivint".

A més a més, Loles Ripoll afegeix que “en la coalició Compromís també tenim com a objectiu lograr que es produïsca un canvi profund en l’actual sistema, un canvi que potser estiga començant ara i ací, com a conseqüència de l’ona expansiva de les revoltes que els mateixos ciutadans han dut a terme als països del món àrab ”. 

Publicacions digitals:
PATERNA BIZ

1 comentari:

Anònim ha dit...

Me parece muy adecuado primero por posicionarse y hacerlo público y segundo por el contenido de su nota, la cual comparto.
Gracias y enhorabuena