Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 21 de juny del 2011

COMPROMÍS CREU QUE A CAMPS LI FALTEN DINERS I IDEES PER A ACABAR LA LEGISLATURA

Francisco Camps ha pres possessió del càrrec de President de la Generalitat

La portaveu adjunta de Compromís en les Corts Valencianes, Mónica Oltra, ha denunciat hui que el president de la Generalitat, Francisco Camps, manca de "diners, idees i legitimitat" per a acabar l'actual legislatura, aspecte del qual s'ha mostrat convençuda que no ocorrerà

Oltra ha fet aquestes declaracions als mitjans de comunicació en els passadissos dels Corts, després d'assistir al ple de presa de possessió de Camps com president, i en el qual, al seu judici, ha pronunciat un discurs "buit" i sense "ni una sola línia" que permeta perfilar quina serà la seua acció de govern. 

Aquest, ha insistit, "és un discurs que solament podia pronunciar un president sense legitimitat, políticament esgotat i amortitzat ja", i ha criticat que en el mateix no haja explicat qüestions com si al  nou govern "hi haurà també implicats" o què succeirà amb la Sanitat o els serveis públics, entre altres qüestions. 

"Un conjunt de paraules unides als sentiments, passions, entusiasme, lideratge, però d'idees gens", ha resumit la portaveu adjunta de Compromís, qui ha sostingut que ni ella, ni cap dels diputats que integren aquest parlament creuen que Camps "vaja a acabar la legislatura". 

Oltra ha afirmat que tant Camps com el seu "equip més directe" tenen "seriosos problemes judicials", a més de mancar de "legitimitat" per a acabar la legislatura, aspecte que el president de la Generalitat, en la seua opinió, "sap". 

Així mateix, s'ha referit al fet que, a més de mancar d'idees, tampoc té diners en les arques públiques, "que ha espoliat al llarg de tota la seua trajectòria, amb aquestes amistats perilloses que tots li hem conegut". 

"No té idees, no té legitimitat, no té diners, per tant no té res per a acabar la legislatura, ni tan sols per a començar-la si m'apureu", ha conclòs.