Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 28 de juny del 2011

COMPROMÍS DEFENSA ELS PLENS DE VESPRADA, TAMBÉ PROPOSATS PEL 15-M I ELS COL·LECTIUS VEÏNALS, MENTRE L’ALCALDE ELS PASSA AL MATÍ

La coalició critica que l’alcalde desoïx la proposta del 15-M i de diferents col·lectius veïnals presents al ple i que exerceix una censura contra la participació

Compromís, després d’assistir al ple extraordinari d'ahir en l’ajuntament de Paterna, ha expressat el seu “rebuig total a que els plens es celebren de matí, ja que entenem que es redueix la possibilitat de la participació ciutadana i perquè té un caire de censura contra la participació de la ciutadania”.

La decisió, aprovada per majoria del grup del Partit Popular, “ha desoït fins i tot les propostes que des de la plataforma 15-M de Paterna i d’alguns col·lectius veïnals s’han volgut oferir a l’alcalde, insistint en la idoneïtat que els plens siguen de vesprada”, explica la regidora de Compromís en Paterna, Loles Ripoll. La portaveu de Compromís ha insistit en la demanda feta pels col·lectius “a la qual el senyor alcalde no ha fet ni cas”.

D’altra banda, el també regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afegeix que “és intolerable que siga el mateix alcalde qui diga que es canvia l’horari de les sessions plenàries al matí ‘per la comoditat dels corporatius’, com s’ha pogut escoltar clarament. Volem recordar a l'alcalde que els regidors estan elegits per a servir a la ciutadania i que és bàsic que esta puga tindre informació de primera mà de les decisions que prenen els seus representants per a regir l'Ajuntament. I que per això, si es pensa en comoditat, la primera ha de ser per a la ciutadania, que ha de poder assistir al ple amb comoditat, és a dir, de vesprada”.

Juanma Ramón ha afegit que “esta actitud del cap de l’equip de govern és un clar menyspreu a les persones que viuen i treballen a Paterna però també és una manera de conéixer la vertadera cara de l’alcalde que, tantes vegades, hem denunciat i hem volgut desemmascarar des de Compromís”.

Per a la portaveu Ripoll, “la decisió de l’equip de govern del Partit Popular és el primer pas per a emmudir a la ciutadania i de nou es contradiu amb altres actituds que ell havia defensat, com quan des de l’oposició ell precisament volia que els plens no foren de matí. Una vegada més, és el ‘sí sí’ quan en realitat demostra que és ‘no no’ ”.

Retall:
LEVANTE-EMV (29 de juny)


Publicacions digitals: