Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 29 de juny del 2011

COMPROMÍS EXPRESSA LA SEUA ENHORABONA A CCOO-PV PER GUANYAR-LI A AGUSTÍ EL CONTENCIÓS SOBRE LES RETALLADES SALARIALS

La coalició va votar en contra de l’aplicació d’esta retallada
ara fa un any

Compromís, que durant la passada legislatura va votar en contra dels retalls que l’alcalde va imposar per al personal del consistori, vol felicitar a la secció sindical de Comissions Obreres de l’Ajuntament de Paterna per haver guanyat el contenciós sobre estes retallades.

La regidora de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, afirma que “tal dia com hui, ara fa un any, al ple de juny Compromís va votar en contra d’esta mesura unilateral de l’alcalde, al qual li vam dir que retallava els drets aconseguits per mig de la negociació col·lectiva”.

Loles Ripoll afegeix que “davant la manera d’actuar del senyor alcalde, que va actuar com ha començat la present legislatura, amb l'aprovació dels plens de matí, com una apisonadora, també li diguerem en aquell moment, i seguim pensant-ho, que era molt greu que no s’haguera comptat amb els sindicats per a aplicar estes retallades”.

Es tracta d’unes retallades que han reduït, des de la seua aprovació al ple del 28 de juny de 2010, retribucions com els complements de productivitat en un 30%, la suspensió de l’aplicació del manual de productivitat, la suspensió del fons social, la suspensió de les garanties de les condicions retributives i les ajudes econòmiques per als estudis.

La portaveu de Compromís en Paterna recorda que l’alcalde del municipi “presumia parlant d’un superàvit que el seu equip de govern proclamava als quatre cantons, fent declaracions en premsa on manifestava que no hi hauria problemes per a pagar les nòmines perquè hi havia superàvit en tancar cada exercici”.

D’altra banda, “des de Compromís esperem que en esta legislatura que comença, el regidor que porta l’àrea de Personal, Jesús Giménez Murcia, garantisca els drets dels treballadors de l’ajuntament i que mantinga una relació cordial i dialogant amb els representants dels treballadors”, conclou Loles Ripoll.

Retall:
LEVANTE-EMV (29 juny)
Publicacions digitals: