Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 15 de juliol del 2011

COMPROMÍS DEMANARÀ LA SUPRESSIÓ DE LA RPT DE L’ORDRE DEL DIA DEL PLE DE JULIOL

La coalició recolza als sindicats, que denuncien que la RPT és l’excusa per a dur a terme les amortitzacions

Compromís, després d’assistir a l’assemblea de treballadors de l’ajuntament celebrada este matí al consistori de Paterna, manifesta que “demanarem que es suprimisca, de l’ordre del dia del ple ordinari d’este mes, la Relació de Llocs de Treball (RPT), ja que considerem que és necessari que els sindicats tinguen la informació que han demanat per tal de negociar esta RPT”, afirma el regidor de Paterna, Juanma Ramón.


A més a més el regidor Ramón afegeix que “no és de rebut que ni tan sols l’equip de govern del Partit Popular haja volgut donar resposta a les al·legacions que ja hi ha presentades des de 2010, amb la qual cosa és primordial que estos silencis per part de l’administració local es subsanen”.

“Des de Compromís venim manifestant el nostre recolzament als treballadors afectats per l’amortització de llocs treball, i per això considerem que, tal i com diuen els sindicats, la RPT és l’excusa per a fer les amortitzacions anunciades i qui sap quantes més”, destaca el regidor de Compromís en Paterna.

D’altra banda, “la retallada de llocs de treball té nefastes conseqüències en l’atenció a la ciutadania de Paterna, ja que es veurà afectada la qualitat dels serveis públics que fins ara desenvolupaven”.
En este sentit Juanma Ramón explica, com a exemple, que “es suprimirà personal administratiu,  treballadors que entre les seues tasques s’encarreguen de  donar eixida a la tramitació de la Llei de Dependència, a les ajudes socials… i ara no estaran. La seua feina ara l’haurà de fer el tècnic que estiga disponible i que també haurà de fer la seua feina com a tècnic de l’àrea corresponent, això en una conjuntura econòmica on moltes persones demanen una cobertura social pública”.

“En Compromís sempre hem apostat per uns serveis socials públics i de qualitat, aspecte que ara el govern municipal del PP està marginant amb estos retalls que vol aplicar”, conclou el regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón.

Retall: LEVANTE-EMV (15 juliol)

Publicacions digitals:
PATERNA BIZ
EL PUNT