Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 29 de juliol del 2011

COMPROMÍS DENUNCIA LES CONTRARIETATS I MENTIDES DE JESÚS GIMÉNEZ EN LA NEGOCIACIÓ AMB ELS TREBALLADORS

La coalició critica l’actitud de menyspreu de l’equip de govern per no comprometre’s per escrit a evitar les amortitzacions

Compromís considera que l’actual regidor de Personal, Jesús Giménez, “està emprant mentides i contrarietats per tal de confondre els representants dels treballadors en la que podem de qualificar de pressumpta negociació amb ells, per a evitar l’acomiadament de quasi trenta treballadors de l’ajuntament”.

En este sentit, el regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, explica que “hem perdut el compte del numero de vegades que el regidor de Personal i l’equip de govern del Partit Popular, encapçalat per l’alcalde Lorenzo Agustí,  s’han fartat de dir que la Relació de Llocs de Treball (RPT) no tenia res que veure amb l’acomiadament de 27 persones, un acomiadament que té totes les condicions per a parlar d’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) encobert, com ja hem denunciat altres vegades des de Compromís”.

Segons el regidor Ramón, “dins d’esta actitud de menyspreu del regidor Jesús Giménez amb les persones que treballen al consistori de Paterna, per la seua falta de voluntat en seure’s a escoltar i negociar amb els afectats, no podem més que desconfiar d’ell, que es plega al ‘sí bwana’ davant l’alcalde. Precisament Lorenzo Agustí ha desautoritzat en alguna ocasió a Giménez, i l’última vegada va ser al ple de juliol, retirant la RPT de l’ordre del dia. Amb este colp d’efecte l’alcalde li llevà l’autoritat totalment a Giménez i donava la raó a qui pensem que la RPT i els acomiadaments van de la mà”.

“I tot este panorama, que ja és desagradable, es completa amb la falta de paraula per escrit que done garanties als treballadors de no ser acomiadats en setembre”. A més a més, el regidor de Compromís destaca que “este tema dels acomiadaments i la RPT és una patata calenta que està cremant-se en les mans del regidor de Personal, perquè l’alcalde, a dia de hui, està de vacances i s’evita enfrontar-se amb els treballadors i els sindicats”.

Juanma Ramón vol recordar a Giménez que “abans d’acomiadar als treballadors de l’ajuntament es poden fer certes reestructuracions en altres capítols del pressupost municipal. I és fonamental saber aprofitar els recursos actuals de l’ajuntament, i renunciar a dietes, com ha fet Compromís amb els seus representants en els consells d’admintració en Sumpa i Gespa”.

Retall: LEVANTE-EMV (29 juliol)

Publicacions digitals:
PATERNA BIZ
EL PUNT
EL PERIÓDICO DE AQUÍ