Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 12 d’agost del 2011

COMPROMÍS QUALIFICA DE ‘CACICADA’ L’AMORTITZACIÓ DE LLOCS DE TREBALL QUE ANIRÀ AL PLE EXTRAORDINARI

La coalició insisteix en que cada vegada està més a prop la fi dels serveis públics i en que el regidor de Personal utilitza l’argument del ‘divide i vencerás’



Compromís, després de celebrar-se este matí una assemblea de treballadors de l’ajuntament per a parlar de les pròximes amortitzacions de llocs de treball, qualifica com a “cacicada la decisió final que, sí o sí, passarà pel proper ple extraordinari del mes d’agost i que tirarà endavant amb la majoria absoluta del Partit Popular que governa l’ajuntament, acabant en l’atur més d’una vintena de persones que treballen en este consistori”.

La portaveu municipal de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, destaca que “sabem que no s’han complit els terminis que els sindicats demanaren al regidor de Personal, Jesús Giménez, qui els deixa a data de hui en la mateixa situació que fa mesos, sense donar-los cap opció satisfactòria per a solucionar este conflicte laboral”.

A més a més, “no sols estem parlant d’amortitzacions, sinó també d’acabar amb els serveis públics. I sembla que a Paterna, com ja hem dit des de Compromís en alguna ocassió, estem assistint a la mort anunciada de dits serveis”, afegeix Loles Ripoll.

La regidora de Compromís explica que “la mala gestió del regidor de Personal té a més els fonaments en l’argument del ‘divide i vencerás’ entre tots els treballadors de l’ajuntament, no sabem si aconsellat o no per l’alcalde”. En este sentit, Ripoll assenyala que “ara tot recau en Jesús Giménez, però després arribarà el dia del ple, la setmana que vé, i l’alcalde també farà el que li parega, tornant a desautoritzar al seu regidor de Personal amb una nova proposta que, sobre tot, li done oportunitat de fer-se la foto i aparéixer als mitjans. Pràctica habitual en Lorenzo Agustí”.

D’altra banda, Loles Ripoll afirma que “des de Compromís recolzem a l’assemblea de treballadors de l’ajuntament i als seus representants, a més de demanar que s’ajorne al mes de setembre la Relació de Llocs de Treball (RPT) i les amortitzacions que hi ha previstes, ja que la precipitació de l’equip de govern del PP en dur a terme estes previsions no pot dur res de bo”.

“No podem passar per alt que la RPT que està raere de les amortitzacions no és gens real i Jesús Giménez és incapaç de mantindre una actitud consensuadora, tal i com han denunciat en reiterades ocassions tots els representants dels treballadors i, sobre tot, després d’una reunió tan difícil com la mantinguda ahir. Des de Compromís demanem serietat a l’hora de parlar de les amortitzacions i de la RPT, perquè s’esta parlant de la situació laboral d’unes persones que tenen famílies que mantindre”, conclou la regidora Loles Ripoll.

Publicacions digitals:
PATERNA BIZ
HORTANOTICIAS