Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dissabte, 20 d’agost del 2011

LOLES RIPOLL, GUARDONADA DE NOU AMB UN DELS PREMIS DELS JOCS FLORALS DE PATERNA

La regidora i portaveu municipal, que ja va guanyar el 2009 en la categoria de prosa ‘Relat curt’, donarà els diners del premi a Interpenyes



La regidora i portaveu municipal de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, va rebre ahir, en la cerimònia de lliurament dels guardons dels Jocs Florals 2011 de Paterna, el seu premi com a guanyadora dins de la categoria de prosa ‘Històries del foc’. L’acte es va celebrar en l’Auditori Antonio Cabeza.



Loles Ripoll, que va guanyar també en 2009 però en la categoria de prosa ‘Relat curt’, s’ha presentat a l’edició dels Jocs Florals de 2011 amb una història, ‘Només falta un any’, “construïda amb les sensacions que, durant molt de temps, he anat vivint com a tiradora de la Cordà de Paterna. El foc és una part fonamental de la festa i la tradició d’este poble, com també és una part molt especial per a mí. Per això he volgut traslladar al paper les meues vivències més personals sobre el abans i el després del foc de la Cordà”.

D’altra banda, la regidora de Compromís en Paterna ha decidit “donar l’import econòmic del premi, 200 €, a la Federació Interpenyes, entitat que viu i fa viure la festa a tot el poble i no rep totes les ajudes que es necessiten per a organitzar els dies de foc en el municipi”, explica Loles Ripoll.

Retalls:
LEVANTE-EMV (20 agost)
LAS PROVINCIAS (20 agost)

Publicacions digitals: