Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 22 d’agost del 2011

'NOMÉS FALTA UN ANY', RELAT GUANYADOR DE LA CATEGORIA 'HISTÒRIES DE FOC' DELS JOCS FLORALS 2011


Este és el relat amb el qual la regidora i portaveu municipal de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, ha guanyat en la categoria 'Hìstòries de foc' dels Jocs Florals 2011.

"El dia ha eixit solejat en l'últim diumenge d'agost, com era d'esperar, mentres escolte l'enrenou de xiquets en un jardí pròxim a ma casa. Ja vaig sentint eixa mescla d'inquietud, emoció i, per què no dir-ho, por.
Este matí passarà lentament i ara, abans de posar els peus en el terra, repasse tot el que he de preparar per a esta vesprada, que serà com cada any curta, molt curta…
La roba interior, la goma per a arreplegar-me els cabells, eixos taps que mai em pose, la tovalla, coses de neteja, la bossa on posaré tot… I el mono, la jaqueta, el casc, les botes que, com cada any, sempre es queden en la casa on em vist… Ah! I el braçalet i el turbant que arreplegarà un poc la suor…"


Si voleu llegir-lo sencer, feu clic ACÍ

1 comentari:

Anònim ha dit...

No se si aneu a fer la Cordà amb seguretat aquest any. Heu preguntat als habitants del carrer Major com estàn colocats els engaviats? N'hi ha forats per tot arreu, sent un perill grandissim (obra de GESPA, ès clar). N'hi ha un cabreig general al carrer Major. Pregunteu, i voreu com estàn els ànims. S'estàn plantejant una protesta sonora.
Doneu canya a aquest Ajuntament tan destrejat!!!!!