Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 13 d’octubre del 2011

COMPROMÍS ACUSA AGUSTÍ D’INICIAR LA REVISSIÓ DEL PLA GENERAL A DEMANDA DEL GRUP INVERSOR ANGLÉS NINGUNEJANT ALS GRUPS DE L'OPOSICIÓ QUE JA VEU PROBLEMES DE TRAMITACIÓ INICIAL

La coalició critica que l’alcalde paga favors a la premsa i la converteix en ‘correveidile’ amb l’oposició


Compromís, després de celebrar-se este matí la Comissió extraordinària de Política Territorial on s’ha aprovat el document inicial d’avaluació ambiental per a poder iniciar la modificació del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) de Paterna, acusa a l’alcalde “de fer servir el rodet de la majoria absoluta del Partit Popular per a dur endavant tot allò que li vinga en gana, com ara iniciar la modificació d’aquest PGOU”.

La regidora i portaveu municipal de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, afirma que “les formes de l’alcalde per a comunicar-se amb l’oposició no són les correctes ja que no és de rebut enterar-se per la premsa que este dijous tenim ple extraordinari. Pensem que Lorenzo Agustí paga favors i lloances a alguns mitjans que ultimament li han tret els colors, convertint-los ara en ‘correveidile’ amb l’oposició”.

A més a més, la regidora explica que “el Partit Popular ha tingut oportunitat este matí, en la comissió, de comunicar-nos que dijous hi ha ple extraordinari. Però a la pregunta de Compromís per la causa de la urgència de la comissió ens han donat la callada per resposta, sense justificar tal urgència”.
“Tindre majoria en l’equip de govern no dóna dret a l’alcalde a ningunejar a l’oposició d’esta manera. L’ajuntament de Paterna pareix el cortijo d’Agustí, on ell fa i desfà segons li pareix, i obviant a la resta de grups amb representació municipal. Els capricis dels senyor Agustí, com este ple extraordinari, costen diners a la ciutadania de Paterna”.

La modificació del PGOU “és una qüestió que porta molt de temps parlant-se i és un procés que no és de hui per a demà. Compromís considera que hi ha moltes qüestions de fons a tractar en l’actual PGOU, per la qual cosa exigim transparència i participació de la ciutadania, però les formes amb que s’ha iniciat la pressumpta modificació no són les més adients en un fòrum democràtic com suposem que és aquest consistori”.

D’altra banda, en quant al rere fons de la qüestió de la modificiació del PGOU, que és la possible arribada dels inversos anglesos a Paterna, “fer un complexe comercial com este suposaria una afectació del terreny impresionant, i caldria requalificar moltíssims metres quadrats (al voltant de dos milions), uns metres quadrats que actualment no són urbanitzables. I tampoc podem passar per alt l’afectació que suposaria per al trànsit i les vies de comunicació properes a la zona, sobretot en un municipi que ja té cinc polígons industrials i de negocis”, insisteix la portaveu municipal de Compromís en Paterna, Loles Ripoll.  

Publicacions digitals:
ABC
HORTANOTICIAS
PATERNA BIZ
PATERNA AL DÍA
LEVANTE-EMV

1 comentari:

Plataforma Paterna Respira ha dit...

20 AÑOS PARA PERMITIR A LOS VECINOS DE lA PINAETA QUE URBANICEN 40 M2 DE SUELO URBANO Y AHORA PRETENDEN EN UN SANTIAMEN MODIFICAR EL PGOU...¿QUE INTERESES REALES HAY DETRÁS?