Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 28 d’octubre del 2011

COMPROMÍS ACUSA EL REGIDOR GABARDA DE DESCONÉIXER LA BORSA DE VIVENDES DE CAIRE SOCIAL DE SUMPA

La coalició mostra la seua sorpresa i indignació per l’actitud en el ple de qui és també el conseller delegat de Sumpa

Compromís considera “molt poc professional i d’una total desídia que qui és el conseller delegat de la Sociedad Urbanística Municipal de Paterna (Sumpa), Ignacio Gabarda, es dirigisca als regidors del nostre grup en el ple demanant-los un llistat de les vivendes que Sumpa destina a assumptes socials”.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, assenyala que “havent-li preguntat en l’anterior ple, el de setembre, per este tema, no entenem encara que siga ell qui ens demane informació, quan Gabarda té el càrrec de conseller delegat en Sumpa. No ens ho podem acabar de creure i pensem que no té cap respecte a les persones que han sol·licitat estos pisos. Però ara sí que sabem perquè no es rehabiliten estes vivendes socials de Sumpa: perquè no saben ni quines ni quantes són”.

En este sentit, “això és una mostra més que per a l’equip de govern del Partit Popular no importen les persones que sol·liciten este tipus de vivenda i que està vist que s’ha d’arribar a situacions extremes per tal d’aconseguir un sostre per a viure”, explica.

Juanma Ramón indica que “no és tasca de Compromís fer-li un llistat a Ignacio Gabarda de les vivendes que ell ja deuria de saber que estan disponibles per a destinar a famílies en situacions molt precàries”.

Així, des de Compromís “demanem a Gabarda que complisca amb la seua responsabilitat i que demostre si té ganes per treballar per a la ciutadania de Paterna, sobretot per aquelles persones que estan més necessitades i que venen a la casa del poble demanant una ajuda. No es pot prometre res a ningú quan se sap que no se va a dur a terme. I precisament el Partit Popular fa tot el contrari”, conclou el regidor Juanma Ramón.

Retall: LEVANTE-EMV (28 octubre)

Publicacions digitals:
PATERNA AL DÍA