Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 3 d’octubre del 2011

COMPROMÍS ALERTA DE LA IMPRUDÈNCIA DE RESCINDIR UNILATERALMENT EL CONTRACTE AMB FCC

La coalició demana transparència i més informació sobre la rescissió que planteja el PP i que recolza el PSOE
Compromís considera que la decisió presa unilateralment per l’equip de govern del Partit Popular, i amb el recolzament del PSOE, de rescindir el contracte amb l’empresa d’arreplegada del fem FCC “és una imprudència temerària ja que no es poden prendre estes decisions sense tindre una sentència ferma del jutjat”.

Compromís per Paterna “ha estat denunciant sempre la mala qualitat del servei de FCC, amb nombroses denuncies i queixes veïnals. Inclús el 2008 demanarem la rescissió del contracte amb esta empresa”, afirmen des de la coalició.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, es pregunta “quina necessitat d’urgència tenen els del Partit Popular en acabar la relació contractual amb FCC de manera tan ràpida, més quan pot tindre unes conseqüències econòmiques nefastes per a l’ajuntament, que travessa la seua pitjor situació econòmica”.

Juanma Ramón, explica que “l’alcalde Lorenzo Agustí no recorda que també està pendent la sentència del contenciós de 2009, pel qual FCC li demana al consitori 8 milions d’euros de deute més els interesos, deute que va en augment si no es prenen mesures urgents”.

Desconeguem els plans d’Agustí, ja que no sabem si es viable econòmicament que Gespa subrogue als 100 treballadors i pague la maquinària, ara que aquesta empresa municipal està acomiadant personal i es trasllada a dependències municipals perquè no pot pagar el lloguer d’una nau industrial”, subratlla el regidor Ramón.

“Els diners públics s’han de gastar amb prudència i fer una bona gestió, aspecte que brilla per la seua absència en este equip de govern del Partit Popular. Una decisió com esta, que pot costar milions d’euros dels diners públics, no pot prendre’s de hui per a demà i és fonamental estudiar tota la informació i les repercussions en negatiu que comportaria”, conclou el regidor Juanma Ramón.

Publicacions digitals: