Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 26 d’octubre del 2011

COMPROMÍS CRITICA LA DESÍDIA DE L’AJUNTAMENT PER A DESBLOQUEJAR LA REHABILITACIÓ DE VIVENDES DE SUMPA

La coalició considera que “s’està jugant amb les persones que ja tenen concedida una d’estes vivendes i que  prompte es trobaran al carrer”

Compromís qualifica de “desídia municipal” la situació que hi ha actualment amb pisos de la Sociedad Urbanística Municipal de Paterna (Sumpa) que són per a rehabilitar “i que, a més, ja estan adjudicats a persones amb circumstàncies econòmiques molt precàries que, carta en mà de Sumpa, encara no tenen les claus del pis després de quasi any i mig de rebre el document acreditatiu”.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, explica que “hi ha almenys quatre vivendes que encara s’ha de rehabilitar, treballs que encara no s’han començat a fer i raó que no li ha servit a Sumpa per a deixar d’enviar cartes que prometen vivendes que després no lliura perquè no té diners per a rehabilitar”.

“D’estes quatre vivendes, una està esperant el vist i plau del regidor d’Hisenda, Manuel Palma, perquè es desbloqueje el seu expedient i es puga procedir a rehabilitar. I les altres tres estan ‘okupades’, sense que ningú diga res ni intervinga, i sense que es procedisca a la seua rehabilitació perquè famílies necessitades puguen viure en elles”.

Des de Compromís “demanem que el regidor Manuel Palma done llum verda almenys a estes quatre vivendes que necessiten treballs de rehabilitació i que no done l’esquena a famílies que, a data de hui, estan passant per situacions de desnonament perquè han hagut de buscar un sostre, que no poden pagar, per tal de no viure amb els xiquets al carrer”.

“Pensem que les retallades no han d’afectar a les polítiques socials i als serveis que la ciutadania necessita rebre per part del seu ajuntament, però ara la política de l’equip de govern del Partit Popular disfressa de falsa austeritat els retalls que aplica sense cap mirament a tota Paterna, amb la tisora ben esmolada”.

“Durant l’última legislatura hem patit una política de malbaratament on sembla que la rehabilitació de vivendes i les polítiques socials no han sigut prioritats del PP i ara ens trobem amb una ajuntament sense fons i sense rehabilitar vivendes”, conclou el regidor de Compromís, Juanma Ramón.

Retall: LEVANTE-EMV (26 octubre)