Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 17 d’octubre del 2011

COMPROMÍS-EQUO ACONSEGUEIX 1.400 AVALS EN PATERNA PER A RECOLZAR LA CANDIDATURA A LES GENERALS

La coalició agraeix a la ciutadania del municipi la seua col·laboració en la campanya de carrer duta a terme estos dies


Compromís per Paterna ha presentat ja tots els avals que s’han arreplegat al municipi, 1.400 en total, per a recolzar la candidatura de Compromís-Equo a les pròximes eleccions generals del 20 de novembre.

La regidora i portaveu municipal de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, ha afirmat este matí que “la província de València necessita uns 3.500 avals, dels quals el nostre poble aporta 1.400. Des de Compromís agraïm que tantes persones hagen volgut aportar la seua signatura perquè Compromís-Equo siga una opció electoral que trenque l’hegemonia del bipartidisme imperant, aspirant a tindre representants valencianistes, d’esquerres i ecologistes al Congrés dels Diputats”.

Per la seua banda, el també regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, ha recordat que “l’exigència de presentar aquestos avals ha representat, en contra del que alguns pensaven, una espenta per a Compromís-Equo i mantindre viva la flama de l’optimisme després dels bons resultats a les autonòmiques. Però som conscients que per tal d’obtindre representants a Madrid cal treballar molt, suar la samarreta i eixir a guanyar”.

Publicacions digitals:
PATERNA BIZ