Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 10 d’octubre del 2011

COMPROMÍS-EQUO RECLAMA AL CIS QUE PREGUNTE PEL NOM REAL DE LA COALICIÓ EN REALITZAR LES ENQUESTES SOBRE LES GENERALS

La coalició vol evitar errades en les enquestes que realitze el CIS


La coalició Compromís-Equo ha remès un escrit al Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS) per a recordar-los el nom oficial amb el qual concorreran a les pròximes eleccions generals en les tres circumscripcions del País Valencià "i evitar així que es falsege i manipule la realitat, com va ocórrer amb les enquestes de les passades eleccions autonòmiques".

La coalició valencianista, ecologista i d'esquerres recorda al CIS en el seu escrit que en els sondejos electorals que esta institució va realitzar amb motiu de les eleccions autonòmiques del passat 22 de maig, van cometre el gravíssim error de no preguntar per Compromís, sinó per únicament un dels partits que integren la coalició. La vergonyosa enquesta del CIS va atorgar a Compromís un pronòstic del 2,7% dels vots, una xifra molt allunyada del 7,3% que finalment va aconseguir.

Des de Compromís es considera que esta enquesta, la més important de les quals es realitzen en període electoral, va tenir un evident impacte entre els possibles votants de la coalició, a qui des del CIS se'ls va llançar el missatge de què esta formació política quedava fora del parlament autonòmic per estar molt allunyada del 5% de vots exigits per a tenir representació.

Per este motiu des de la coalició consideren necessari recordar al CIS que en les eleccions generals del 20 de novembre pròxim, “Compromís” s'uneix a “Equo” en una nova coalició electoral.

"Per a prevenir qualsevol error, intencionat o no, en els estudis que realitzaran per a estes eleccions, els comuniquem, de manera formal, que el nom de la nostra coalició electoral, en les tres circumscripcions de la Comunitat Valenciana, és “Compromís-Equo” i és per esta coalició, i no per cap de les parts que la componen, per la qual s'han de formular les preguntes d'intenció de vot. No fer-ho així, com ja s'ha fet anteriorment, suposaria una manipulació intolerable davant la qual exigiríem les responsabilitats que foren necessàries", conclou literalment la missiva enviada al CIS.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La prensa en general, la que no apoya al PP, es pro PSOE, y ustedes son quien más daño les hacen, ultimamente, nombran mucho a otro partido, también en la de las comarcas, incluida Paterna.
Si hubieramos hecho caso de las encuestas y su interés por el voto útil no hubieramos votado a su coalición SIEMPRE DECIAN QUE NO ENTRARIAN en el parlamento valenciano. Lo mismo quieren en en el Congreso.
Ni caso,pero está muy bien lo de que ustedes exigan que pregunten bien.Yo fui uno de los preguntados y nunca nombraron la palabra COMPROMIS.
Y vusndo ayer un periodico nacional les daba uno por Valencia, porque yas no tienen más remedio, yo les digo que pueden sacar el segundo. Animo y adelante