Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 14 de novembre del 2011

COMPROMÍS ACUSA A PALMA DE MENTIR AMB EL REGLAMENT DE VIVENDES BUIDES

La coalició alerta que el regidor d’Hisenda fa un reglament per a després no aplicar-lo

Compromís, després de celebrar-se el ple extraordinari de divendres on es va aprovar el reglament sobre les vivendes buides de cara a posar una penalització en l’IBI, manifesta que “hem decidit canviar el vot que anavem a fer d’abstenció per un altre en contra, perquè no se pot presentar un reglament com este i dir que no afectarà a les famílies de Paterna quan sí que les afectarà”.

La portaveu municipal de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, explica que “pensem que sí que cal aplicar una penalització a les vivendes que a data de hui estan buides, però estem en contra d’un reglament com el que hui ha portat al ple l’equip de govern del Partit Popular i que serà gravós per a les famílies de Paterna”.

A més a més, “un reglament com este, on el mateix regidor d’Hisenda ha reconegut al ple que no ha posat ni una coma, i que sembla que s’ha fet per a després no aplicar-lo, ens sembla que és del tot improvisat i que està ple d’ambigüitats”.

El regidor Manuel Palma “fins i tot s’ha atrevit a dir que cap veí de Paterna es troba en una situació on puga veure’s perjudicat pel reglament, la qual cosa no és veritat i pensem que està burlant-se dels contribuents i ciutadans del municipi”.

Des de Compromís “volem saber perquè a l’expedient no hi ha un informe jurídic ni tampoc està tota la informació que ens ha donat el regidor d’Hisenda al ple, com els ingressos que suposa aplicar esta penalització, a més del cost que té l’aplicació del reglament, i que el reglament no ha costat res perquè l’han fet els tècnics de l’ajuntament”.
Açò no són més que focs d’artifici i maquillatge pressupostari perquè, ara, el següent capítol en esta forma de treballar del Partit Popular és que veurem com als pressupostos de 2012 ja apareixeran contemplats els 1,5 milions d’euros que esperen recaptar amb la penalització de les vivendes buides. De nou ens trobarem amb uns pressupostos irreals, sense eficàcia ni eficiència per a poder eixir d’una situació tan caòtica com la que hi ha a Paterna”, conclou la regidora Loles Ripoll.

Retall: LEVANTE-EMV (12 de novembre)

Publicacions digitals:
EL PUNT
PATERNA BIZ
EL PERIÓDICO DE AQUÍ