Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dissabte, 12 de novembre del 2011

JOAN BALDOVÍ, CRISTINA DOMINGO I ENRIC BATALLER OMPLEN EL TEATRE CAPRI DE PATERNA

Ahir va celebrar-se el mitin comarcal de Compromís-Equo a Paterna


El candidat al Congrés dels Diputats per València, Joan Baldoví; la numero dos de Compromís-Equo per València, Cristina Domingo; i el candidat al Senat, Enric Bataller, ompliren anit el Teatre Capri del municipi paterner. Els tres coincidiren en apuntar que calia fer un vot útil i el proper diumenge 20 de novembre anar a les urnes i exercir el dret del vot pensant que "amb tants colors com hi ha, perquè fer un vot en blanc. Cal un vot útil, el vot a Compromís-Equo".

La primera intervenció va estar a càrrec del candidat al Senat, Enric Bataller, qui va destacar que "sobren els polítics professionals, que porten des dels 80 al seu escó". I també va explicar la importància de "fer una reforma al Senat que,a hores d'ara, és un cementeri d'elefants. Pot servir per a tractar moltes qüestions que ens afecten, com l'aigua, però cal treballar molt i canviar el seu funcionament de dalt a baix".

La següent en els parlaments va ser la paternera i numero dos per València de Compromís-Equo, Cristina Domingo. La candidata al Congrés va dir que "la política del PPSOE és la del mono sabio: ni veuen, ni escolten, ni parlen". I que Compromís-Equo "és molt important per a desmuntar les mentides organitzades que des dels bipartits ens venen". Domingo també va subratllar que "Compromís-Equo molestem a estos partits grans, i per això no volen canviar la llei electoral".

Per últim, el candidat al Congrés i cap de llista per València de Compromís-Equo, Joan Baldoví, va destacar que "Compromís-Equo sap sumar i seguir. Som moltes persones amb diferents sensibilitats, una 'ensalà' diuen a vegades. Però puc dir que som una ensalà ben feta perquè hi ha més coses que ens ajunten que ens separen".