Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 29 de desembre del 2011

AGUSTÍ MENYSPREA COMPROMÍS I ANUL·LA EN L’ÚLTIM MOMENT LA REUNIÓ PER A PARLAR DEL PRESSUPOST ALTERNATIU DE LA COALICIÓ

El regidor Juanma Ramón afirma que l’alcalde “té por de sentir propostes viables que descobreixen la mentida en els comptes fets pel PP”

Compromís, després que l’alcalde de Paterna haja anul·lat  dos minuts abans de les 10 del matí, hora prevista inicialment, la reunió que anaven a mantindre per tal de parlar d’un pacte pressupostari, manifesta que “això és un total menyspreu al treball fet pel nostre grup, i més quan estem parlant dels comptes del consistori. Ens sentim indignats pel tracte rebut perquè dir que una reunió s’anul·la per motius d’agenda dos minuts abans de l’hora fixada és una excusa molt burda”.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, assenyala que “té por de sentir propostes viables que descobreixen la mentida en els comptes fets pel Partit Popular. Una vegada més ens trobem amb una actitud que és de tot menys democràtica. I més quan com a grup municipal tenim entés que podem participar en la vida municipal dins del nostre paper d’oposició. Però hui ha quedat clar que l’alcalde no vol ni sentir-nos”.

Compromís, que este matí abans d’anar a alcaldia ha presentat les seues al·legacions als pressupostos 2012 de Paterna per registre d’entrada, “només volia comunicar-li a Lorenzo Agustí la seua proposta de fer una sèrie de reunions tècniques amb Intervenció i la regidoria d’Hisenda per tal d’analitzar la viabilitat dels nostres pressupostos. Però hui ens han tancat la porta”, afegeix el regidor de Compromís.

En quant a les al·legacions que la coalició ha presentat hui, hi ha una general que és a la totalitat. És a dir, “es tracta de l’esmena presentada en el ple de desembre i que ara hem transformat en al·legació, proposta que evita els acomiadaments dels treballadors i els retalls en serveis públics. Tanmateix, es planteja un pla de sanejament que faria que s’acabara la legislatura amb superàvit, sense pujar l’IBI i creant un fons social de 1.600.000 euros”.

I a més d’aquesta al·legació, “presentem un total de 31 al·legacions puntuals al pressupost del PP, com per exemple sobre l’augment desproporcionat en despesa d’energia elèctrica, incloure criteris d’economia verda per a incentivar l’estalvi econòmic tan urgent que necessita Paterna, entre d’altres”, explica Ramón.

“L’equip de govern del PP no té vergonya en pressupostar ingressos deliberadament unflats, per a després modificar els comptes a la seua conveniència. Ens trobem amb casos tan cridaners com els dels viatges socials que ells diuen que significaran un ingrés de 150.000 quan no hi ha cap despesa en aquest concepte. Això vol dir que la gent va a pagar vitages que no se fan? I ahí no queda la cosa, perquè segons el PP ingressarem 600.00 euros de la Generalitat per la Renda Garantida dels que només es van a gastar 160.000 euros o que el consum elèctric augmenta un 127% respecte de l’any passat. O també que es duplica la despesa dels carburants, que passen de 122.000 a 242.000 euros”.

“Una de dos: o a este alcalde li donen el Nobel d’Economia i el de Literatura (fantàstica) o és tot una mentida del regidor Manuel Palma per a destinar els diners a altres partides que, ara per ara, desconeguem. Mal acabem l’any”, conclou el regidor Juanma Ramón qui afegeix que “els Reis d’Orient han volgut dur-li les al·legacions i el nostre pressupost alternatiu però sembla que ell s’ho ha olorat i ha fet l’espantà perquè també li portaven carbó. Per algo serà”.

Retall: LEVANTE-EMV (29 desembre)

Publicacions digitals:
EL PUNT
PATERNA AL DÍA
PATERNA BIZ
PATERNA AHORA
LEVANTE-EMV 
LA NOTICIA DIGITAL