Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 21 de desembre del 2011

COMPROMÍS ACUSA AGUSTÍ DE MALBARATAR EN ENERGIA ELÈCTRICA I DOBLAR LA DESPESA PER A 2012

La coalició recorda que l’ordenança de la millora de l’eficiència energètica de l’enllumenat exterior es va llevar de l’ordre del dia del ple de novembre

Compromís considera que l’alcalde de Paterna, Lorenzo Agustí, “torna a estirar més el braç que la mànega. Així ens trobem als pressupostos amb partides com la de subministrament elèctric, on hi ha un augment del 127% de la despesa. Això és malbaratar els diners públics quan no s’ha produït cap increment de la població que faça necessari pujar dels 1.351.000 euros en 2011 als 3.072.650,83 previstos per a 2012 en dita partida”.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, explica que “la conciència ecològica està més que oblidada per l’equip de govern del Partit Popular, aspecte que tractat en profunditat ajudaria a estalviar en moltes despeses, i raó per la qual Compromís va proposar en una moció instaurar bones pràctiques mediambientals en el consistori”.

En este sentit, Ramón lamenta que “el concepte mediambiental no és primordial per a cap regidor del PP, en concret per al regidor d’Hisenda, qui ja va dir que en moments de crisi no es pot pensar en ecologia sense donar opció a estudiar alternatives d’economia verda per a solucionar la greu situació econòmica d’aquest ajuntament”.

A més a més, “recordem que al mes de novembre el ple portava al seu ordre del dia l’ordenança de la millora de l’eficiència energètica de l’enllumenat exterior, punt que va llevar-se sense que encara ens hagen donat una explicació”. Al respecte, el regidor de Compromís també comenta que “no sols parlem d’abús en la despesa de llum, també en la de gas i carburant, ja que de l’any 2011 al 2012 passa de 122.550 euros a 242.200 euros, el que suposa un increment del 98%”. 

Totes estes xifres del malbaratament energètic, més l’ampulós pacte dels alcaldes, teatre al més pur estil Agustí, el de les cortines de fum, i la famosa i mai creada empresa municipal d’eficiència energètica, anunciada a bombo i platerets en la passada legislatura, tornen a deixar clar que el forat econòmic municipal anirà fent-se cada vegada més gran. Més quan des de Compromís fem propostes econòmiques alternatives i ni tan sols es molesten en llegir-les”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals:
PATERNA AL DÍA