Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 5 de desembre del 2011

COMPROMÍS AVISA QUE TORNARÀ A PENJAR LA PANCARTA SOBRE LES RETALLADES

La coalició ofereix el balcó del seu despatx a tots els col•lectius que vullguen fer una reivindicació municipal



Compromís, després d’analitzar els termes de la denúncia contra la pancarta que penjava dels balcons dels despatxos de l’oposició, anuncia que tornarà a penjar la pancarta “ja que considerem que tal i com està feta la denúncia, en realitat no hauríem d’haver-la llevat”. A més a més, des de la coalició fan l’oferiment del balcó del seu despatx municipal “a tots els col•lectius que tinguen reivindicacions pendents amb l’ajuntament”.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, assenyala que “en primer lloc, i per si la regidora Inmaculada Rodríguez no ho sap, és necessari que determinen i proven l’autoria material. I per si no havien llegit bé la pancarta, la persona jurídica que consta com a anunciant és el Partit Popular, únic nom que hi es pot llegir”.

D’altra banda, i sobre la qüestió de la sanció amb la qual amenaçava la regidora de Seguretat i Protecció Civil a tots els grups de l’oposició, “incidim que la col•locació de pancartes sense autorització municipal és una falta lleu (60 a 500 euros) a la qual es poden aplicar circumstàncies atenuants: no reincidència i la manca de mala intenció”.

En este cas, “els atenuants reduirien la sanció a la meitat del mínim, 30 euros, a més que es podria sol•licitar la realització d’un treball per a la comunitat a canvi de la condonació o bé rebaixa per prompte pagament si es decideix assumir la ‘culpa’ per un 30%”.

Així, “finalment, quedaria que si el pagament és mitjançant un treball a la comunitat es quedaria en 0 euros, mentre que assumint la culpa d’una infracció lleu serien uns 18 euros, sempre sobre el mínim de 60, ó 9 euros si s’aprecien dos atenuants”.

Per tot això, “recomanem a la regidora Inmaculada Rodríguez que abans de denunciar als grups de l’oposició, ja que ni intenta parlar amb els partits que ha denunciat per buscar solucions, que es mire primer l’ordenança. I per a facilitar-li la lectura li apuntem els articles 8, 29, 32, 35 i 37”, conclou el regidor Juanma Ramón.

Retall: LEVANTE-EMV (3 desembre)

Publicacions digitals:
PATERNA BIZ
PATERNA AL DÍA
PATERNA AHORA
EL PUNT
EL PERIÓDICO DE AQUÍ