Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 29 de desembre del 2011

COMPROMÍS DENUNCIA QUE LES RETALLADES D’AGUSTÍ DEIXARAN ELS ESTUDIANTS SENSE BIBLIOTEQUES PER A ESTUDIAR

La coalició critica que els horaris d’atenció al públic també van a patir una reducció

Compromís, després de conéixer que molts estudiants de Paterna encara no saben si les biblioteques municipals oferiran horari intensiu en època d’exàmens, denuncia que “totes les retallades que s’estan patint estan fent sang en tot allò que són serveis públics de qualitat. I així ens trobem que com s’ha acomiadat a dos bibliotecaris interins, les biblioteques del municipi no tindran eixes hores de més que oferien als estudiants quan s’acostaven les avaluacions”.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, assenyala que “aquesta és la prova més evident del fracàs de la gestió municipal que arrossega l’equip de govern del Partit Popular. Perquè eliminar llocs de treball té com a conseqüència immediata la reducció d’horaris i no donar eixe servei especial d’horaris intensius a la població estudiant”.

Mentre l’horari de la Cova Gran es mantindrà, “la resta d’agències de lectura i biblioteques van a patir una important reducció en el seu servei a la població estudiantil de Paterna, perquè està clar que els pocs treballadors que van quedant no poden clonar-se”, afegeix el regidor.

Actualment hi ha cinc persones, una per cada centre de lectura (Cova Gran, Campament, la Canyada, la Coma i Terramelar), “així que si els horaris intensius de l’any passat eren de 9 a 14 hores i de 17 a 22 hores, i cap de setmana, perquè els estudiants pogueren preparar-se els exàmens, ara després dels acomiadaments d’interins és del tot impossible. De nou la ciutadania ha de pagar la mala organització i la improvisació constant dels regidors i de l’alcalde del PP”, subratlla Ramón.

A més a més, “si l’alcalde o en este cas la regidora de l’àrea, Elena Martínez, pensen que qualsevol pot estar atenent els usuaris en una biblioteca, cal recordar-los que la llei exigeix que als centres municipals de cultura estiga personal qualificat per a desenvolupar aquesta feina. Així que si se’ls ha passat pel cap donar una encomana a Gespa o a qualsevol empresa privada, no estaria mal que primer es llegiren la llei”.

“Compromís porta molt de temps reclamant més atenció, per part de la regidoria de Cultura, a les biblioteques municipals. Però sembla ser que a la cultura li passa igual que a tot allò que tinga relació amb el medi ambient, i és que ara no és prioritat com ja va dir el regidor Manuel Palma”, conclou el regidor de Compromís, Juanma Ramón.

Publicacions digitals: