Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 30 de desembre del 2011

EL VALÈNCIA CF SE’N VA DE PATERNA, UN ALTRE FRACÀS DE LORENZO AGUSTÍ

La coalició es pregunta sobre quins terrenys pensa mantindre l’alcalde una relació de convenis amb el club de futbol

Compromís, després de llegir la informació sobre la possible requalificació dels terrenys paterners on s’ubica  la ciutat esportiva del València CF, manifesta que “esta operació no està del tot clara i tenim dubtes sobre la seua execució, ja que el València se’n va a Porxinos (Ribarroja) a entrenar i ara l’alcalde ha d’esperar que siga Bankia qui li demane la requalificació perquè està tot fet”.
En este sentit, el regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, explica que “tampoc està clar que l’alcalde parle de mantindre la vinculació amb el club esportiu amb futurs convenis i activitats, perquè per a fer-ho cal que hi haja una parcel·la o uns terrenys on realitzar-los, quan ara mateix sembla que això ja està perdut”.

“De nou, un capítol més en la llarga novel·la de ciència ficció que l’alcalde del Partit Popular de Paterna va començar a escriure en la passada legislatura. I amb l’afegit de fer-se servir dels mitjans de comunicació per anar informat dels progressos a l’oposició. La ‘factoria Disney-Agustí’ vol fer creure la ciutadania i els valencianistes que Paterna sempre ha tingut una relació real amb l’equip de futbol i que continuarà tenint-la. Un ‘fiasco’ que deixa molt mal parada la seua credibilitat com a primera autoritat de Paterna, sobretot per als seguidors del València CF”, afegeix el regidor.

“Sabem que els terrenys ja no són del club, que l’operació de traspàs ja està feta i que l’equip entrenarà a partir d’ara a Porxinos. És que no se n’adona Agustí que ja no pot amagar més la realitat que Paterna es queda sense ser la seu d’entrenament del Valencia sense res a canvi?”.

Però “el més greu de tot és que ara l’equip de govern del PP ha de decidir sobre requalificar o no aquestos terrenys, amb l’ombra d’un banc que farà negoci amb tota l’operació si tira endavant. Des de Compromís volem saber que pot guanyar el municipi, si es que té alguna cosa a guanyar. Ja que, en cas contrari, Lorenzo Agustí serà l’alma mater d’un nou fracàs amb repercussions negatives per a Paterna”.

La parcel·la que hauria de requalificar-se apareix solcada, en els plànols de l’estudi d’avaluació ambiental inicial per a modificar el Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) de Paterna, per línies d’afecció “que retallen la possibilitat del seu ús, fent més xicoteta la part més útil. De tota manera, i com el PP sembla que vol tirar endavant amb la modificació del PGOU de Paterna, des de Compromís exigim que la requalificació d’aquestos terrenys es realitze a canvi de contraprestacions que milloren la situació econòmica de l’ajuntament, perquè tots sabem que les requalificacions produeixen plusvàlues per al propietari que la sol·licita. I tornem a exigir-li a l’alcalde que garantisca la transparència en estes operacions i que done complida informació als grups municipals de l’oposició”, conclou el regidor Juanma Ramón.

Retall: LEVANTE-EMV (30 desembre)

Publicacions digitals:
EL PUNT 
PATERNA AL DÍA
HORTANOTICIAS