Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 12 de gener del 2012

COMPROMÍS ACUSA AGUSTÍ DE PREPOTENT I DEMAGOG

La coalició reprotxa a l’alcalde la seua desvirtualització de la vertadera realitat que pateix Paterna en unes declaracions fetes

Compromís considera que l’alcalde de Paterna “ha donat via lliure a tota la seua prepotència, elevada al màxim exponent, fent demagògia sense cap mirament i acusant a l’oposició de no ser responsables políticament. S’hauria de fer mirar aquest principi de megalomania que ja està manifestant”.

La portaveu municipal de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, afirma que “la deriva antidemocràtica de Lorenzo Agustí és més greu d’allò que pensàvem. No sabem com és capaç d’autodenominar-se com un de ‘los que tenemos responsabilidad de gobierno’, quan tal i com està governant el poble queda ben clar que no sap ni què significa responsabilitat”.

“Aquesta rentada d’imatge és un altre intent de desviar l’atenció i llançar una cortina més de fum per tal d’amagar la realitat de Paterna”, subratlla la regidora de Compromís.

“No entenem que diga que som l’oposició del no pel no, ja que nosaltres declinarem la seua oferta per a dur el control pressupostari, però a canvi li oferirem crear una oficina de control pressupostari. Una oferta que va passar pel Ple i que es va aprovar amb els vots de tots els grups. I que, per cert, encara no ha posat en marxa. És que té por d’alguna cosa si aquest organisme comença a funcionar?”, diu Ripoll.

“Per no dir quan l’alcalde parla de la nostra proposta pressupostària, qualificant-la d’impossible. Li hem de recordar que encara està pendent que done audiència a Compromís per a parlar dels pressupostos i de les al·legacions. Però no sabem si finalment podrem reunir-nos amb ell perquè té molts problemes d’agenda".

Qüestió per al proper Ple
Així que des de Compromís “li llancem un repte: fer un debat públic en el Ple, amb informes d’Intervenció de les dos alternatives, on siga capaç de demostrar que la seua proposta econòmica per a 2012 és menys costoso i més eficient que la de Compromís. I no acceptem un no com a resposta”.

A més a més, “no té vergonya el seu cinisme a l’hora de gastar l’exemple de la no campanya electoral del PP en Paterna com a mostra d’allò que anava a ser la nova legislatura. I damunt s’atreveix a parlar de fer retallades però assegurant la prestació dels serveis bàsics… No serà en este poble perquè els serveis socials municipals, tan necessaris en estos moments, estan tremolan-se per la falta de mitjans i personal que puga donar atenció a tota la ciutadania que ho necessite”.

“I no parlem de com fa referència als acomiadaments, que no, no són acomiadaments són amortitzacions, tal i com ell aclareix amb la seua ironia. S’oblida que són persones, treballadors que han estat donant un servei que ara, amb tota probabilitat deixarà de donar-se, i que el vertader problema és que el consistori no ha sabut gestionar estos llocs de treball i traure les places si les considerava imprescindibles. Com s’enten que una persona puga estar anys com a interina?”, conclou la regidora de Compromís.

Publicacions digitals: