Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 17 de gener del 2012

COMPROMÍS MANIFESTA LA SEUA INDIGNACIÓ I IMPOTÈNCIA DAVANT EL TANCAMENT DE LA COMISSIÓ DE LA VILA ROMANA

La coalició titlla de ‘paripé’ la comissió i assenyala que l’equip de govern i la resta de l’oposició no han mostrat cap interés

Compromís, després de celebrar-se este matí la que “definitivament és l’última sessió de la comissió informativa de la Vila Romana”, manifesta la seua “indignació i impotència davant aquest tancament en fals, perquè continuen havent dades que no estan clares i que ara mai s’aclariran”.
El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, explica que “des d’un principi la comissió ha estat mal plantejada i mal orientada, convertint-se en un paripé de govern, PSOE i EU, i tenim la sensació que s’ha volgut demonitzar el nostre grup municipal davant els tècnics municipals que han intervingut en ella”.

En este sentit, “aprofitem per agrair públicament la participació de tots aquells que han estat citats per a respondre preguntes sobre la Vila, i volem deixar clar que mai ha estat la nostra intenció fer comparéixer a ningú i que es sentira com en el juí de Nuremberg”.

A més a més, Ramón recorda que “esta comissió es crea a proposta de Compromís i arran d’una moció consensuada per tots els grups municipals. Si no volien que això tirara endavant, que no hagueren recolzat la moció”. I afegeix que “tampoc entenem la postura de la resta dels grups d’oposició, que a la comissió de hui, com ja va passar en l’anterior sessió, no han formulat cap pregunta. Hui (per ahir) ens hem enfrontat a una situació surrealista amb la compareixença de nou tècnics municipals, que no havia demanat Compromís, i als quals només els ha preguntat Compromís”.

“Pareix ser que no tenen cap dubte sobre tot el procés desenvolupat al voltant de la Vila, amb la qual cosa ens preguntem pel sentit del seu vot a favor de la creació d’aquesta comissió informativa”.

“Quan continuen preguntes per fer, en Compromís ens quedem amb el regust agredolç d’haver volgut fer la nostra tasca com a polítics triats per la ciutadania, buscant la transparència en un assumpte d’interés per a la gent que viu a Paterna i que afecta al nostre patrimoni històric. Tampoc oblidem l’aspecte que contravenint la Llei Urbanística Valenciana (LUV), com ha quedat palés en la sessió de hui, la superfície d’un vial municipal (el del carrer Crist de la Fe) s’inclou en el càlcul d’aprofitament urbanístic del promotor, sense saber ni per què ni per qui ni amb quina intenció. Volem que ens expliquen aquestes pressumptes irregularitats urbanístiques”.

“Des de Compromís apostem per preservar el jaciment de la Vila Romana de Paterna, més quan si l’excés d’aprofitament que va fer el promotor torna a mans municipals, i pot servir per a protegir el sòl on està la Vila. Però hui estem de dol perquè en menys d’una setmana ens convocaran per a fer públic l’informe de conclusió, amb la qual  cosa la Vila Romana de Paterna té un futur incert al seu davant”, conclou el regidor Juanma Ramón.

Retall: LEVANTE-EMV

Publicacions digitals:
HORTANOTICIAS
PATERNA BIZ
EL PERIÓDICO DE AQUÍ
LA NOTICIA DIGITAL

3 comentaris:

Anònim ha dit...

O sea que ahora el PP se escuda en quien gobernába antes?. Ellos criticaban pero luego en cuanto gobernaron aprobaron la reparcelación.Ellos con sus votos.Siempre utilizan la palabra demagógia, cuando algo no queda claro. No es demagogia, presentarse con un programa y gobernar haciendo todo lo contrario?.
Sra Villajos, usted es muy buena "voz de su amo", pero me temo que tampoco le dicen la verdad.

Anònim ha dit...

Y por cierto que pasa con la villa romana? que si en fotos en los periódicos, que si museo, y aquello esta mas parao que los 7000 y pico que estamos sin curro en el pueblo.
siempre propaganda.
que se tire de la manta hasta el final

Anònim ha dit...

Es posible que se hayan hecho pisos de más y encima esten tapando restos culturales importantes?
Siempre pelotazos urbanísticos. Ya está bien