Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 13 de febrer del 2012

COMPROMÍS DENUNCIA QUE L’AJUNTAMENT INCOMPLEIX LA NORMA MUNICIPAL AL DEIXAR SENSE PAS MOLTS CARRERS EN PATERNA

L’ordenança municipal de la protecció de la convivència ciutadana diu a l’article 19.2 que en les obres al carrer ha d’haver un pas per a vianants d’almenys 1,5 metres


Compromís denuncia que l’equip de govern del Partit Popular està incomplint l’ordenança municipal de la protecció de la convivència ciutadana, ja que en molts carrers del municipi de Paterna les obres que estan fent-se d’accessibilitat “envaeixen totalment el lloc per on han de transitar les persones, sense deixar espai per a que puguen passar i obligant-les a baixar a la via per on circulen els cotxes, posant en perill la seua integritat física”.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, explica que “és una situació irregular i surrealista, més quan els treballs que estan fent-se són rampes per a facilitar l’accessibilitat que ara mateix està pitjor que abans de començar-les. Lorenzo Agustí ha de tindre oblidat l’article 19.2 de l’ordenança, on textualment diu que almenys els passos per als vianants, quan hi ha obres al carrer, han de ser d’un metre i mig. I ací no hi ha ni mig centímetre”.

“Però no content amb això, l’alcalde tampoc fa res per a que hi haja passos alternatius degudament indicats. És una mostra més de les contradiccions de l’equip de govern, el ‘quiero y no puedo’ habitual, i de la seua manca de respecte cap als drets dels vianants i de les persones amb mobilitat reduïda. Incomplint la norma municipal, l’alcalde fa veritat la frase que la llei està per a botar-se-la”, conclou el regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón.

Retall: LEVANTE-EMV (11 febrer)

Publicacions digitals:
PATERNA BIZ
EL PERIÓDICO DE AQUÍ
CRÓNICA PATERNERA
PATERNA AL DÍA