Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 9 de març del 2012

COMPROMÍS EXIGEIX A L’ALCALDE EL CESE DELS RESPONSABLES D’HISENDA I PERSONAL PER LA SEUA DEMOSTRADA INCOMPETÈNCIA

La coalició, que va ser l’únic grup municipal en presentar un recurs de reposició per a impugnar els acords relatius als comptes municipals de 2012 i a la Relació de Llocs de Treball (RLT), celebra que Delegació de Govern obligue Agustí a anul·lar el ple de gener


Compromís es mostra satisfet de la decisió presa des de la Delegació de Govern per tal que es declare nul el ple de gener 2012, sessió on s’aprovaren definitivament els pressupostos de 2012 i la Relació de Llocs de Treball (RLT) amb els últims 26 acomiadaments de treballadors interins fets al desembre”, ha manifestat aquest migdia el regidor de Paterna, Juanma Ramón.

“Però ara cal que el regidor d’Hisenda, Manuel Palma; el regidor de Personal, Jesús Giménez; i els tinents d’alcalde Elena Martínez i Vicente Sales siguen cesats per la seua incompetència demostrada que ha dut a aquesta situació d’anul·lació d’un plenari a instàncies de la Delegació de Govern. A més a més volem que Agustí es replantege el seu futur com alcalde, més quan pretén optar a dirigir el PPCV”, ha afegit.

El nostre grup municipal, davant tots els aspectes de la tramitació dels dos expedients que consideravem poc clars, ja advertí al ple en desembre i presentà una proposta alternativa de pressupost que congelava el capítol de Personal. La resposta de l’alcalde va ser que aquesta esmena la transformàrem en unes al·legacions que, per cert, també ens tombaren amb excuses peregrines”.

Finalment, després de contemplar diferents vies per a impugnar els pressupostos de 2012 i la RLT, “des de Compromís interposarem un recurs de reposició perquè era irregular del tot que uns punts importantíssims per al futur més immediat de Paterna no estigueren dictaminats ni sotmesos a consulta de la comissió informativa respectiva”.

“Els dubtes de Compromís estaven basats en informes de la Secretaria i de l’Oficial Major de l’ajuntament, informes menyspreats públicament pel regidor de Personal, Jesús Giménez, que va dir d’ells que eren partidistes i tendenciosos. I ara la Delegació de Govern recolza la decisió d’anul·lar aquest ple en informes dels habilitats nacionals, donant la raó a Compromís”.

El regidor Ramón assenyala que “les paraules del document emés des de la Delegació de Govern són molt aclaparadores ja que diu textualment que ‘esta Delegación de Gobierno estima que, en el mismo (acuerdo plenario), se incurre en infracción de la legalidad vigente’, i com a exemple destaca que no està justificat que en els llocs de la nova RLT hi haja increments retributius, desconeguent els motius de l’ajuntament per a pujar els sous d’alguns llocs de treball sense cap explicació, tal i com va denunciar Compromís”.

Ara el següent capítol en aquesta història és que l’equip de govern haurà de dur al ple de març l’anul·lació del ple de gener, ja que la Delegació obliga el consistori a incloure en la sessió ordinària el punt. Esperem que tot açò servisca perquè el govern local del PP reconsidere la seua actitud i revise la proposta d’acord de Compromís relativa al pressupost i a la RLT, conjuntament amb els sindicats”, ha explicat.

“Amb independència dels aspectes legals tant en el fons com en les formes, Agustí com a màxim responsable ha volgut fugir del control del ple. I aquestes són les conseqüències dels seus actes, la seua falta de transparència, al·legalitat i prepotència”, ha conclós el regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón.

Retalls:
LEVANTE-EMV (9 març)
LAS PROVINCIAS (9 març)
EL MUNDO-CV (9 març)
LEVANTE-EMV (10 març)

Publicacions digitals: