Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 12 de març del 2012

COMPROMÍS RECLAMA AL CONSELL LA REUTILITZACIÓ DE LES INSTAL·LACIONS SANITÀRIES DE L'ANTIGA FE A CAMPANAR

El grup parlamentari Compromís registra en les Corts Valencianes una proposició no de llei per reclamar al Consell que prenga mesures urgents per treure profit de les instal·lacions del Hospital La Fe del barri de Campanar a hores d’ara inactives


La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, ha assenyalat que “des de l’obertura de la Nova Fe al barri de Malilla de València, les instal·lacions de l’antiga Fe han patit un desallotjament de personal i serveis. En l’actualitat només un dels edificis està en ús i, en este cas, només algunes dependències repartides aleatòriament per les plantes cinquena, setena i vuitena, estan a ple rendiment”.

Segons Oltra “esta distribució presenta un desavantatge tant per als professionals que hi presten servei, com per les persones usuàries, a més d’un balafiament energètic”. En este sentit des de Compromís és reclama, com a primera mesura a prendre, la reunificació les sales en funcionament, en una única planta i blocar l’accés de personal a les altres reduint al mínim el cost de funcionament mentre es realitza un pla per a donar utilitat a la resta d’instal·lacions sanitàries.

Per a la diputada de Compromís “unes infraestructures d’estes característiques, en l’estat d’infrautilització que presenten en estos moments de restriccions, és un luxe que no ens podem permetre. És per això que reclamem la reutilització d’estes instal·lacions per donar un servei sanitari de qualitat als habitats d’esta zona de la ciutat de València. Així mateix s’ha de tindre en compte que la inactivitat i la manca de manteniment produeix un deteriorament costós de revertir en uns edificis com estos”.