Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 4 d’abril del 2012

COMPROMÍS DESTAPA EL FORAT ECONÒMIC D’AGUSTÍ

La coalició revela que als 13 milions de dèficit en 2011 cal afegir els 4,2 milions d’euros en factures amagades

Compromís en Paterna titlla de “mentirós” a l’alcalde del municipi i li exigeix que “assumisca públicament l’immens forat econòmic que té el poble, ja que no sols ha superat en un milió el dèficit previst per a 2011, que ara és de 13 milions, sinó que a més s’ha d’afegir els 4,2 milions d’euros en factures sense comptabilitzar. Amb la qual cosa el dèficit actual és de 17,2 milions d’euros. I mentre s’atreveixen a presumir d’un superàvit de 3 milions que no existeix”.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, explica precisament que “les darreres declaracions sobre el pressumpte superàvit són una mentida perquè en realitat tal superàvit estan incloent com a ingressos prèstecs, que s’hauran de tornar, i subvencions de la Generalitat que no arribaran. Ara ens expliquem perquè l’alcalde no va deixar a l’Interventor contestar a les preguntes de Compromís en el darrer ple”.

“Queda clar que l’equip de govern del Partit Popular ha estirat més el braç que la mànega, han gastat més d’allò que teniem. I els preguntem directament: on han anat a parar els diners de tots? Estem pagant el malbaratament de l’alcalde, i s’ha demostrat que el ‘mesíes’ econòmic Manuel Palma és un frau, ja que al 2011 en comptes de revertir la tendència ha augmentat el dèficit en un milió d’euros”.

En este sentit, el regidor de Compromís en Paterna critica y acusa Agustí i el regidor d’Hisenda de “manipulació per disfressar, amagar i faltar a la veritat per publicar informacions falses, en un intent d’ocultar la vertadera situació econòmica de Paterna. Ni diuen que han augmentat el dèficit fins a 13 milions, ni expliquen per què han amagat 4,2 milions d’euros en factures sense comptabilitzar, i amaguen que als 22 milions d’euros del deute a proveïdors cal sumar els 7,5 milions de confirmings que s’hauran de pagar abans de setembre de 2012”.

Així, Juanma Ramón insisteix en “tornar a demanar el cessament de Manuel Palma com a regidor de l’àrea econòmica de Paterna, i que l’alcalde diga la veritat, i deixe d’intentar ascendir en el seu partit amb mentides sobre la seua pèssima gestió”.

Retall: LEVANTE-EMV (4 abril)

Publicacions digitals: