Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 7 de maig del 2012

COMPROMÍS ACONSEGUEIX QUE ELS TANATORIS ESTIGUEN FORA DE LES ZONES URBANES DE PATERNA

Aquest matí s’ha celebrat una reunió dels grups municipals on s’ha donat llum verda a la proposta de Compromís, de manera que el PGOU no inclourà tanatoris en el nucli urbà i s’impulsarà el tanatori-crematori municipal en Tàctica

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, manifesta la seua “satisfacció per haver aconseguit hui que, finalment, la resta de grups municipals accepten la proposta  que portàrem al ple d’abril, respectant els acords de la moció per a que el Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) del poble torne a la redacció inicial on es limita als tanatoris i tanatoris-crematoris a sòl industrial. I que també s’inicie un estudi per a que l’empresa que ha demanat llicència en Santa Rita puga signar un acord amb el consistori i gestione el municipal que va en Tàctica”.

“Finalment sembla que les reivindicacions veïnals han tingut l’efecte desitjat, la qual cosa ha sigut fonamental per a que l’equip de govern reconsidere la proposta de Compromís. Sense cap dubte, alguna cosa ha canviat en el pensament de l’alcalde i ara es desdiu de la reforma del PGOU que possibilitava tanatoris al casc urbà”.

Juanma Ramón afirma que “amb la reunió d’aquest matí es dóna una resposta satisfactòria a la demanda veïnal i comença a veure’s la llum al final del túnel en l’embolic provocat per PP, PSOE i EU”.

“L’objectiu, que torne la pau social al municipi i que puga arribar de veritat el tanatori-crematori municipal a Tàctica, pensem que hui comença a caminar. Des de Compromís continuarem amb la nostra tasca fiscalitzadora per a que tots els acords que s’han prés en la Mesa de Treball dels tanatoris es materialitzen”, conclou el regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón.


Retalls:
LEVANTE-EMV (5 maig)
EL MUNDO (5 maig)

Publicacions digitals:
PATERNA AL DÍA
PATERNA BIZ
HORTANOTICIAS
EL PERIÓDICO DE AQUÍ
CRÓNICA PATERNERA