Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 21 de maig del 2012

COMPROMÍS ES PERSONARÀ COM ACUSACIÓ POPULAR SI FINALMENT HI HA DELICTE CONTABLE EN LA VILA ROMANA

La formació insisteix que PSOE- EU poden tindre la seua responsabilitat però el PP no va revertir la situació quan arribà a l’alcaldia

 
Després de conéixer l’informe de la Sindicatura de Comptes on es parla d’indicis de responsabilitat comptable en els fets relacionats amb la investigació de la Fiscalia sobre el PAI de la Vila Romana, Compromís per Paterna ha presentat aquest matí un escrit al Ministeri Fiscal amb documentació adjunta “que pensem podria ser de l’interés del Fiscal en la seua investigació”.

Segons ha explicat la portaveu municipal, Loles Ripoll, “l’alcalde vol declarar la nul·litat de la permuta feta, ara fa justament set anys, tal dia com hui de 2005. Però la història no s’acaba en eixe moment, perquè quan el PP arriba a l’alcaldia té oportunitat de canviar les coses i no ho fa. Això implica que tot l’embolic s’haja allargat en el temps i que les possibles conseqüències siguen ara del tot imprevisibles amb repercussió econòmica totalment desconeguda però de segur molt gravosa per al municipi. I per descomptat, ja ni parlem de les repercussions en el jaciment arqueològic de la parcel·la municipal”.

Loles Ripoll ha assenyalat que l’alcalde “ens ha remés a les irregularitats de 2002-2005, obviant qualsevol referència a la reparcel·lació de 2007, aprovada pel PP en Junta de Govern Local. En aquest moment és quan el Partit Popular podia haver corregit tot allò que manifestava quan estava en l’oposició. Ja hem dit la nostra opinió sobre la jugada, i la reiterem: el PSPV-EU centra, el PP la remata, i gol”.

D’altra banda, “una vegada més part del ple de la corporació no sabia res sobre de la convocatòria per a informar sobre la nul·litat. És cert que hem pogut anar, no convidats, però també és cert que faltava algun grup de l’oposició. De nou la transparència brilla per la seua absència”.

Per últim, la regidora Ripoll ha reiterat la “total disposició del grup municipal de Compromís a col·laborar amb les investigacions de la Fiscalia. I si finalment el Fiscal decideix acusar, Compromís per Paterna es personarà com acusació popular, ja que considerem que s’ha comés un greu perjuí per al patrimoni de Paterna i de tota la seua ciutadania”.

Retall: LEVANTE-EMV (19 maig)

Publicacions digitals: