Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 12 de juliol del 2012

AGUSTÍ CONTRADIU LES MESURES DEL PP CREANT NOVES EMPRESES

La formació recorda a l’alcalde que està pendent la fusió de Sumpa i Gespa



Compromís per Paterna, després de l’anunci fet aquest matí pel president de l’Estat espanyol, Mariano Rajoy, de la seua intenció de reduir empreses públiques, vol saber “quin és el futur que tenen Sumpa, Gespa, Aigües de Paterna i les empreses mixtes”.

En este sentit, la portaveu municipal de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, assenyala que “des del nostre grup municipal se li va fer la proposta a l’equip de govern de fusionar Sumpa y Gespa, via moció en octubre. La idea no els paregué mala perquè l’aprofitaren per a fer una esmena i autoaprovar-se-la. De fet, el regidor d’Hisenda la va contemplar dins del seu pressupost per a 2012. Però tot s’ha quedat en intencions i no en fets. No sabem com estan els estudis de viabilitat per a dur a terme aquesta operació, si és que s’han iniciat”.

“Per aquesta raó, si Rajoy continua amb la reducció d’empreses públiques de l’administració local, per tal d’estalviar diners, demanem explicacions a l’alcalde de Paterna perquè aclarisca el final de tot açò i que també explique com poden veure’s afectades les recents empreses mixtes”.

A aquesta desídia, en estudiar una possibilitat que reduira despeses a l’ajuntament, cal afegir el passotisme de la resta de regidors dels altres grups municipals que continuen cobrant les dietes per assistir a les reunions dels Consells de Sumpa y Gespa. No tenen en compte que renunciar a les seues dietes suposaria que els 76.500 euros anuals es destinarien al sou de quatre treballadors de l’ajuntament. Però aquesta reflexió la farien si de veritat treballaren per la ciutadania”, conclou la regidora de Compromís, Loles Ripoll.

Retall: LEVANTE-EMV (13 juliol)