Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 13 de juliol del 2012

COMPROMÍS PROPOSA LA CREACIÓ D'UN BUS SOCIAL I UNA BORSA DE VOLUNTARIAT PER AL FRANCISCO ESTEVE

La formació insisteix que l’alcalde ha de presionar davant la conselleria de Benestar Social per a reclamar els 600.000 euros que es deuen al Patronat



Compromís per Paterna presentarà al proper plenari de juliol una moció “on proposarem la creació d’una línia d’autobús que cobrisca les poblacions de Paterna, la Coma i Quart, municipis d’on són les persones que acudixen al Francisco Esteve, per tal de reduir una despesa a les famílies i ajudar en el transport per a anar i tornar al centre”.

La intenció de Compromís per Paterna “és que s’aprofiten els vehicles que ara ja no es fan servir per al transport municipal, i que la despesa en combustible i conductor es regule mitjançant un conveni entre els consistoris de Paterna i Quart”.

D’altra banda, la formació també inclourà “un acord per tal que des de l’ajuntament es cree i gestione una borsa de voluntariat per a ajudar en el centre, ja que com la Conselleria tampoc subvenciona personal de menjador ni monitors per al transport escolar s’ha de buscar una alternativa. Perquè per no pagar no paga ni treballadors socials”.

A més a més, “donat que les ajudes de la Conselleria de Benestar Social estan aturades perquè no acaben d’arribar al Francisco Esteve, i parlem d’un primer pagament de 600.000 euros, l’alcalde de Paterna hauria de mostrar la seua fermesa i reclamar aquest deute amb la contundencia que cal i davant de qui corresponga en la Conselleria”.

En este sentit, des de Compromís Paterna apunten que “estem parlant que el centre és un patronat intermunicipal, és a dir, que l’ajuntament de Paterna n’es membre i com a tal hauria de tindre un posicionament més dur i demanar allò que és del centre, ni més ni menys”. 

Retall: LEVANTE-EMV (13 juliol)

Publicacions digitals:
PATERNA BIZ
EL PERIÓDICO DE AQUÍ
CRÓNICA PATERNERA
HORTANOTICIAS