Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 28 de gener del 2008

Compromís exigeix al PP que no decidisca de forma unilateral implantar un segon dia de mercat ambulant en el municipi

EU-Bloc-Verds demana al govern local que consulte esta iniciativa amb l'associació de comerciants
Compromís per Paterna ha sol·licitat al govern municipal del Partit Popular que consulte amb l'associació de comerciants Multipaterna la possible implantació d'un segon dia de mercat ambulant fix setmanal. Durant la comissió Informativa de Gestió Municipal, que va tindre lloc dimecres passat, el regidor de Comerç, Luis Cifre, va informar de la pròxima ubicació d'un mercat ambulant en l'avinguda d'Europa que podria celebrar-se els diumenges al matí.
Des de Compromís per Paterna, les regidores Loles Ripoll i Cristina Domingo han incidit en l'impacte que açò pot tindre en el comerç de Paterna i han sol·licitat als populars prudència a l'hora de prendre este tipus de decisions unilateralment i sense el consens de totes les parts interessades. Els membres de Multipaterna han acollit esta iniciativa amb sorpresa i indignació al sentir-se exclosos en un assumpte amb tanta influència en l'activitat econòmica de Paterna, per tant, és evident que s'ha començat a crear malestar per esta decisió tan polèmica.
En el municipi es celebra un mercat ambulant fix els dimarts amb un impacte evident sobre les vendes dels comerços habituals, encara que per als venedors ambulants la celebració d'un segon dia setmanal pot ser beneficiosa. Per a Compromís per Paterna, la precipitació no és la millor forma de fer les coses, i menys sense comptar amb els representants del conjunt dels comerciants de la localitat. S'ha d'estudiar si els beneficis superen als perjuís, o al contrari. És possible que el client que s'acosta a comprar en el mercat ambulant siga el mateix que el que ho fa en les botigues convencionals, i en eixe cas, l'impacte d'un nou mercat seria molt evident per als comerços de Paterna. Per açò és imprescindible escoltar a totes les parts i tractar d'arribar a un acord.