Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 6 de febrer del 2008

Compromís per Paterna denuncia que ni la Policia Local respecta les normes de circulació

Cristina Domingo ha advertit que "no serà possible controlar l'aparcament sobre les voreres mentre que la pròpia policia incomplisca les normes que hauria de controlar"
La regidora de Compromís per Paterna, Cristina Domingo, ha denunciat aquest matí la situació que descriu amb claredat la imatge que adjuntem. A la fotografia es pot comprovar com ha estacionat un vehicle de la policia Local a les oficines centrals del polígon de la Font del Gerro. I es que ni tan sols la pròpia policia respecta les normes de circulació al municipi de Paterna, una de les localitats que més problemes de trànsit presenta.
Per això l’edila ha volgut llançar aquest matí una advertència als responsables municipals. "No serà possible controlar l'aparcament sobre les voreres mentre que la pròpia policia incomplisca les normes que hauria de controlar", ha declarat. A més, Domingo ha instat al govern del PP de Paterna locals a fer ús de la seua autoritat a fi que els agents exercisquen la seua funció punitiva enfront de les irregularitats de trànsit. "És imprescindible que açò es duga a terme per tal que les normes es complisquen amb rigor", ha assenyalat.
D’altra banda, la regidora de Compromís per Paterna (EU-Bloc-Verds) no ha volgut passar per alt l’augment "intolerable" d’aparcaments il·legals consentits que està patint el municipi de una forma cada volta més incontrolada. Des d’aquest grup municipal ja s’ha denunciat en reiterades ocasions aquest problema que ocasiona problemes de trànsit i molèsties als veïns. La situació s'agreuja en carrers estrets amb major volum de trànsit. "Ara és el moment d'exigir que es prenguen mesures eficaces donat el progressiu augment de la població en tot el terme municipal", ha assegurat Domingo.
Per tant, des de Compromís, exigim la vigilància estricta de l'aparcament sobretot en els trams de vigilància forestal. 31 de gener de 2008
Una de les notes publicades