Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 6 de febrer del 2008

Compromís demana racionalitat i al sentit comú enfront dels gestos grandiloqüents de l'equip de govern

"Les decisions efectistes com l'eco-bono no poden allunyar-nos de l'objectiu de racionalitzar el gasto i garantir els ingressos suficients perquè la ciutadania tinga una bona qualitat de vida"
Des de Compromís per Paterna la regidora Cristina Domingo ha volgut fer una crida a la racionalitat i a la contenció del gasto després de l'anunci per part de l'equip de govern de la devolució fraccionada del milió i mig d'euros corresponent a la devolució de la taxa de fem. La fórmula que els populars han triat és la del "eco bono", una espècie de xec canviable que permetrà la devolució a terminis dels rebuts pendents.
Des de la coalició, l'edila Cristina Domingo ha realitzat una valoració a llarg termini d'esta decisió i únicament ha volgut recordar al primer edil l'obligació que té qualsevol ajuntament, però més si és possible un consistori de les dimensions del de Paterna, de racionalitzar el gasto i gestionar bé els recursos. En este sentit, Domingo ha manifestat que "el grup que represente vol que l'ajuntament tinga recursos suficients, però també que estos siguen sostenibles, i que no per fer gestos grandiloqüents açò puga passar factura a la ciutadania de Paterna en un futur".
Per això, la regidora ha insistit en la necessitat d'estudiar bé este tipus de gastos i obrar amb racionalitat, ja que "esta situació de relatiu superàvit que travessa Paterna a causa d'una urbanització generalitzada no ens pot fer oblidar el nostre objectiu de treballar perquè el consistori siga estable econòmicament a llarg terme". "Esperem que estos gestos que alegren tant la població no conduïsquen a posteriori a situacions indesitjables com la que s'està produint a Riba-roja, i que este ajuntament puga garantir els ingressos suficients perquè la gent tinga una bona qualitat de vida", ha conclòs Domingo.
3 de gener de 2008